Κωλοτούμπα ή ελιγμός Σταθάκη; Σε μια-δυο ημέρες δίνουμε άδεια για την Ολυμπιάδα Κωλοτούμπα ή ελιγμός Σταθάκη; Σε μια-δυο ημέρες δίνουμε άδεια για την Ολυμπιάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωλοτούμπα ή ελιγμός Σταθάκη; Σε μια-δυο ημέρες δίνουμε άδεια για την Ολυμπιάδα

Κωλοτούμπα ή ελιγμός Σταθάκη; Σε μια-δυο ημέρες δίνουμε άδεια για την Ολυμπιάδα
Σε «μια-δυο ημέρες θα δοθούν οι άδειες για την Ολυμπιάδα», σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, μετά τη συνάντηση που είχε με τους μεταλλωρύχους που κάνουν κατάληψη στο υπουργείο του. 
«Συζητήσαμε τις ξελίξεις γύρω από τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το θέμα που τους αφορά», είπε στην αρχή της τοποθέτησής του, αναφερόμενος στη συνάντηση με τους μεταλλωρύχους, η οποία, όπως εξήγησε στη συνέχεια, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές, κατά τον κ. Σταθάκη, κατέληξαν σε ένα κοινό πλαίσιο. 
Ο υπουργός Περιβάλλοντος στη συνέντευξη ανέφερε ότι «η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας είναι πλήρης και ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο», προσθέτοντας ότι «άρα δίνονται τρεις άδειες που επιτρέπουν πλήρη λειτουργία». Μια κίνηση που κανείς δεν ξέρει αν αποτελεί «κωλοτούμπα», ελιγμό, προσπάθεια διευθέτησης ή blame game.
Ωστόσο, παρέπεμψε στη διαιτησία, η οποία θα έχει τρίμηνη διάρκεια, τα υπόλοιπα θέματα. Οπως εξήγησε ο κ. Σταθάκης, «το θέμα των Σκουριών όπως και το θέμα για το οποίο υπάρχει εκκρεμότητα της μεταλλουργίας, της καθετοποίησης της παραγωγής στην Ελλάδα, το εργοστάσιο, πέρα από τα δύο ορυχεία, θα μπουν στη διαδικασία της διαιτησίας. 
Θα είναι τρίμηνης διάρκειας και όπως προβλέπει και η σύμβαση, φιλοδοξούμε ότι θα λύσει όλες τις εκκρεμότητες». 

Epirusblog Gr
5 of 5
Κωλοτούμπα ή ελιγμός Σταθάκη; Σε μια-δυο ημέρες δίνουμε άδεια για την Ολυμπιάδα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6466542444381195035
Σχόλια
item