«Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι «Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι

Μέσα στο χέρι του 10χρονου η βολίδα /Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1
Μέσα στο χέρι του 10χρονου που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στο προαύλιο του σχολείου του στο Γαλάτσι βρίσκεται η βολίδα του όπλου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί! 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του μαθητή εξήγησε ότι ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι με αίματα στο χέρι.
Ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι' αυτό δεν ανησύχησε, ωστόσο τα παιδιά επέμεναν πως κάτι συνέβη καθώς άκουσαν ήχο σφαίρας κι έτσι εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία. 
Τα παιδιά διηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι συνέβη και πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν, ενώ κανένα δεν άκουσε ήχο πυροβολισμού.
Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο.
Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί! 

Epirusblog Gr
5 of 5
«Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2991487759173914169
Σχόλια
item