Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους

Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους

«Να μας πει τι ακριβώς λέει η ΝΔ για το Λύκειο» απαντά ο Υπουργός Παιδείας - «Δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε την κυβέρνηση, κάθε δεύτερη ημέρα αλλάζει άποψη» σημειώνει η τομεάρχης της ΝΔ.

«Η Κυβέρνηση, κάθε δεύτερη μέρα, αλλάζει άποψη γύρω από τις πανελλαδικές εξετάσεις», τονίζει με δήλωση της η Τομεάρχης παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του υπουργού Κ. Γαβρόγλου ότι δεν θα είναι υποχρεωτικές για τους μαθητές της Γ Λυκείου, οι εξετάσεις του Γενάρη, και υπογραμμίζει τα εξής: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον να την παρακολουθήσουμε. 

Πόσο μάλλον να συζητήσουμε μαζί της, με τη σοβαρότητα που το θέμα και οι περιστάσεις απαιτούν.Το γεγονός ότι ο κ. Γαβρόγλου επιχειρεί να ενισχύσει το επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Τσίπρα είναι δευτερεύον.Το μείζον είναι ότι παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους».

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου απαντώντας τόνισε: «Θα περίμενα από μια νέα πολιτικό όπως είναι η κ. Κεραμέως να μην υποκύψει στην παλαιοκομματική συνταγή «κάνω δηλώσεις απλώς για να πω ότι κάνω αντιπολίτευση». 


Η σημερινή της δήλωση αυτό υπηρετεί και τίποτα παραπάνω. Την ενημέρωσα αναλυτικά,απάντησα σε όλες τις απορίες που είχε κατά τη συνάντησή μας προχθές. Τι άλλαξε λοιπόν;Το κομματικό καθήκον μήπως; Σεβαστό. 

Αλλά γιατί τέτοια επιμονή να επικεντρώνεται σεπράγματα χιλοειπωμένα, και να αποφεύγει να παρουσιάσει τι ακριβώς λέει η Ν.Δ. για τοΛύκειο; Μήπως μετά από τόσον καιρό δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που μπορούν να προτείνουν;»
Epirusblog Gr
5 of 5
Κεραμέως: Ο Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 629652911608935215
Σχόλια
item