Άρτα: Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Άρτα: Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ν.Δ. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ν.Δ.

Άρτα: Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ν.Δ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Άρτας για τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ, με τα έσοδα να διατίθενται στον σύλλογο «Αγκαλιά», στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο play 8x8 στους Αγ. Αναργύρους Άρτας, η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Άρτας για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Άρτας.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Νομού Άρτας «ΑΓΚΑΛΙΑ» για την ενίσχυση των σκοπών του».

ND AGONAS AGKALIA 2017 SEPT OMADESSΓια τη συγκεκριμένη κίνηση σε δήλωση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ελευθέριου Αυγενάκη αναφέρονται τα εξής: «Με πολλή χαρά ενημερώθηκα για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΑΓΚΑΛΙΑ». 

Η ανάληψη κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείται με την έμπρακτη στήριξη των ιδιαιτέρως ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας, όπως οι γονείς των παιδιών με αναπηρία, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους με όποιον τρόπο μπορούμε, αποτελεί τμήμα του ιδεολογικού πυρήνα της παράταξης μας και εκφράζει τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας.

Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και καλή επιτυχία στη δράση σας!
Με εκτίμηση, Λευτέρης Κ. Αυγενάκης -Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου».

Δήλωση προέδρου ΟΝΝΕΔ Αντώνη Καραμπίνα
«Στη σημερινή εκδήλωση στο γήπεδο play 8x8 στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Άρτας και ευχαριστούμε πολύ την ΝΟΔΕ Άρτας που δέχθηκε την πρόκληση και βοήθησε στη συνδιοργάνωση. 

Να τονίσουμε πως στους καιρούς που ζούμε ο καθένας από το υστέρημα του πρόσφερε ότι είχε διάθεση με αποτέλεσμα το ποσό που συγκεντρώθηκε να δοθεί στο Σύλλογο Αγκαλιά για ένα καλό σκοπό ώστε να βοηθήσουμε και εμείς από τη δική μας μεριά αυτή την προσπάθεια. 

Στο χώρο παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι εντός της οργάνωσης αλλά και εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νικητής βέβαια, η "ΑΓΚΑΛΙΑ"!

ND AGONAS AGKALIA 2017 SEPT OMADES 1Δήλωση Προέδρου Ν.Ο., Δημήτρη Σκανδάλη
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ΝΟ.Δ.Ε. Άρτας δηλώσαμε την φιλοδοξία μας να αναβαθμίσουμε το κοινωνικό ρόλο της οργάνωσης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου της παράταξής μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δεν αντιλαμβανόμαστε τις πολιτικές οργανώσεις μόνο ως φερέφωνα μιας κεντρικής κομματικής εξουσίας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε και να ενεργοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητές τους. 
Ειδικότερα η Νομαρχιακή Οργάνωση Άρτας έχει 11.500 φίλους και 3600 ενεργά μέλη. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι δυνατότητες της για κοινωνικές παρεμβάσεις είναι μεγάλες και γι’ αυτό ενεργοποιηθήκαμε και προς αυτό το σκοπό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ποιο εντατικό ρυθμό.
Στα πλαίσια αυτά στηρίξαμε έμπρακτα και την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Άρτας για την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΑΓΚΑΛΙΑ».
Συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ και στον Πρόεδρό της Αντώνη Καραμπίνα, στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άρτας και αναπληρωτή Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Νίκο Σπύρου και στην Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γεωργίου Καραϊσκάκη Δήμητρα Στούκα που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες. 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του συλλόγου «ΑΓΚΑΛΙΑ» κ. Αλέξανδρο Γεωργοδήμο, για την παρουσία του και τα καλά του λόγια. Σύντομα αντιπροσωπία της οργάνωσης θα επισκεφθεί τον σύλλογο για να παραδώσει τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από την εκδήλωση».
Δήλωση του Αλέξανδρου Γεωργοδήμου
«Ευχαριστούμε τους οργανωτές για την πρωτοβουλία της σημερινής εκδήλωσης και στήριξης του Συλλόγου μας. Η στήριξη όλων των Αρτινών ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων προς στον Σύλλογό μας είναι συγκινητική και μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας. 
Εμείς καλωσορίζουμε τις πρωτοβουλίες όλων των φορέων, αφού ευαισθητοποιούν τους συμπολίτες μας για το έργο μας.»
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ν.Δ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1380872598276735912
Σχόλια
item