Θεική δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου! "Καρφώνει" κανονικά την Ελένη Μενεγάκη...

Θεική δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Καρφώνει κανονικά την Ελένη Μενεγάκη...

Θεά για ακόμα μία φορά η Βίκυ Χατζηβασιλείου... Θεά γιατί δεν έχει μάθει και δεν μας έχει μάθει να μασάει τα λόγια της... Ξέρεις λατρεμένη μετά τα τόοοοοοσα χρόνια στο χώρο - σχεδόν 25 -, έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που δεν τολμούν όχι να μιλήσουν, αλλά ν΄ ανασάνουν!

Εχω βαρεθεί τις κλισέ απαντήσεις, τις διπλωματικές τοποθετήσεις, τις εντελώς προβλεπόμενες συνεντεύξεις, γιατί όλοι θέλουν να τα έχουν με όλους καλά ή τουλάχιστον αυτό να... φαίνεται προς τα έξω και στο παρασκήνιο; Αίμα!

Η Βίκυ ,λοιπόν, παραχώρησε μία συνέντευξη στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" και για ακόμα μία φορά ήταν απολαυστική. Φυσικά οι δηλώσεις της δεν ήταν σαν τις κορυφαίες δηλώσεις του τύπου "εγώ δεν έχω ανέβει ποτέ στο κότερο του κύριου Κοντομηνά" ή "δεν έχω κάνει ποτέ διακοπές με την διοίκηση του Alpha", που έκανε πέρσι στα "Αποκαλυπτικά" και μας άφησε όλους σύξυλους, αλλά κι αυτή τη φορά κινήθηκε σε αυτή τη λογική.

Όταν ρωτήθηκε ,λοιπόν, για το διαχρονικό της "Πακέτο" και για την νέα τηλεοπτική χρονιά που μόλις ξεκινά, ανάμεσα στα άλλα δεν δίστασε να "καρφώσει" κανονικά και τον Alpha, αλλά και την... Απόλυτη! Ναι, όπως σου το λέω. 

Τι απάντησε στη κάμερα της εκπομπής του Epsilon; 
"Αν με άφηνε ο Alpha κι εγώ θα μείωνα το χρόνο της εκπομπής μου"!!! Καλό ε;;; Κι όχι μόνο καλό, αλλά και αφοπλιστικό...

Φυσικά, εννοείται πως η τοποθέτησή της αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και όπως όλοι ξέρουμε - άλλωστε έχουν χυθεί τόνοι μελάνης -, η Ελένη Μενεγάκη από φέτος γίνεται δίωρη, κλείνοντας την "Ελένη" της μία ώρα νωρίτερα.

Βέβαια, η Βίκυ φρόντισε να μην κρύψει και την δυσαρέσκειά της και σε σχέση με την απόφαση του καναλιού, να αλλάξει την μέρα μετάδοσης του "Πακέτου" μετά από πολλά χρόνια, παρά το γεγονός ότι είναι... "στρατιώτης" και είναι εκεί πάντα και στηρίζει τις αποφάσεις του καναλιού της, ακόμα κι όταν έχει ενστάσεις.

Ναι, μετά από πολλά χρόνια το "Πακέτο" επιστρέφει στην Τετάρτη, εγκαταλείποντας την Πέμπτη, στην οποία όσο καιρό υπήρξε σάρωσε τους πάντες και τα πάντα.

Ο Alpha τολμά αυτή τη τηλεοπτική σεζόν να αλλάξει το "Πακέτο", μιας και προφανώς είναι μία εκπομπή που την πιστεύει πολύ και που θεωρεί ότι μπορεί να "βάλει πλάτη" και σε άλλη μέρα του προγράμματος, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στη πορεία της.

Με τούτα και με ΄κείνα, ναι αγαπώ Βίκυ Χατζηβασιλείου...

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Θεική δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου! "Καρφώνει" κανονικά την Ελένη Μενεγάκη...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1763448533259504130
item