Μελίνα Ασλανίδου: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφό της; Μελίνα Ασλανίδου: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφό της; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφό της;

Μελίνα Ασλανίδου: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφό της;

Η Μελίνα Ασλανίδου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού εκτός του ότι γυρίζει όλη την Ελλάδα κάνοντας sold out συναυλίες, είναι και φουλ ερωτευμένη! 

Η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί το τελευταίο διάστημα σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη, έναν γοητευτικό κομμωτή από την Κρήτη. 

Μπορεί το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην διατυμπανίζει την σχέση του, αλλά συχνά έχει απαθανατιστεί σε κοινές εξόδους του. Η διαφορά ηλικίας αλλά και η απόσταση, καθώς ο Βασίλης μένει μόνιμα στα Χανιά, δε στάθηκαν εμπόδιο για να ερωτευτούν παράφορα.

Ο χειμώνας, βέβαια, θα τους βρει χώρια, καθώς η Μελίνα Ασλανίδου ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Vox, στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ ο Βασίλης θα επιστρέψει στα Χανιά, όπου είναι η επιχείρησή του. 

Το σίγουρο είναι ότι η ερωτευμένη τραγουδίστρια θα βρίσκει χρόνο να “πετάγεται” στα Χανιά, όπως και ο αγαπημένος της στην Αθήνα, όταν δεν έχει υποχρεώσεις που απαιτούν την παρουσία του στο νησί.
 
 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Secret, το ζευγάρι σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του. Η Μελίνα Ασλανίδου, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως ο γάμος είναι κάτι που της έχει περάσει από το μυαλό! 

“Οι άνθρωποι κερδίζουν ο ένας τον άλλον με το σύνολο της προσωπικότητάς τους, με τις πράξεις τους και με την στάση τους. 

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μένα και τον Βασίλη”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της σύντροφο, στην εφημερίδα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφό της;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3405677501024904914
Σχόλια
item