Πρέβεζα: Στο Ξενοδοχειακό Επιμελητηρίο Ελλάδος εξελέγη ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Σ.Ιωάννου, ως εκπρόσωπος των ξενοδοχείων της Ηπείρου

Φωτογραφία του χρήστη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν τη Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου, εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εκπρόσωπος των ξενοδοχείων της Ηπείρου, ανεξαρτήτου κατηγορίας .

Η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ θα γίνει τις επόμενες μέρες. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος λειτουργεί από το 1935 ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. 

Είναι νομοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα τουρισμού, έχει εκ του νόμου ως μέλη όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και τις οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις της χώρας. 

Διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο αιρετών αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και των οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων όλης της χώρας και εκπροσώπων του κράτους είναι μέλος της Συνομοσπονδίας των Εθνικών Ενώσεων Ξενοδοχείων Εστίασης και Αναψυχής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Στους σκοπούς του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η μελέτη, υπόδειξη και εφαρμογή κάθε μέτρου που συντελεί στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της χώρας, η εκπόνηση μελετών, η παροχή πληροφοριών και στατιστικών δελτίων, η έκδοση του ετήσιου οδηγού των Ελληνικών Ξενοδοχείων , η συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις κλπ.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στο Ξενοδοχειακό Επιμελητηρίο Ελλάδος εξελέγη ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Σ.Ιωάννου, ως εκπρόσωπος των ξενοδοχείων της Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1636094978457825407
item