Γιάννενα: Εκπτώσεις σε μουσεία–καταστήματα για αθλητές και εθελοντές Γύρου Λίμνης

Γιάννενα: Εκπτώσεις σε μουσεία–καταστήματα για αθλητές και εθελοντές Γύρου Λίμνης

Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα καφέ και εστίασης και εμπορικά καταστήματα προσφέρουν σε όλους τους αθλητές και εθελοντές του 11ου Γύρου Λίμνης συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστήσουν την πόλη όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για τους δρομείς και τους συνοδούς τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

Οι υπερήφανοι υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης, όσοι εγγράφονται στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr προσφέροντας μειωμένες τιμές από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αυξάνονται συνεχώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης. 


Η διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει και να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα με έκπτωση σε όσους φορούν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ειδικό βραχιολάκι το οποίο παραλαμβάνουν αθλητές και εθελοντές, τους εξασφαλίζει έκπτωση στο εισιτήριο για όλα τα μουσεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων όπως και στο ενιαίο εισιτήριο. 


Συγκεκριμένα, οι αθλητές και εθελοντές θα μπορούν να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο με εισιτήριο των 2 ευρώ (έκπτωση 50%), τον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης με 3 ευρώ (έκπτωση 50%), το Βυζαντινό Μουσείο με 2 ευρώ (έκπτωση 33%), αλλά και να προμηθευτούν το ενιαίο εισιτήριο για τους τρεις προαναφερόμενους χώρους στην τιμή των 4 ευρώ (έκπτωση 50%).

Δωρεάν θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, ενώ μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σπήλαιο Περάματος (είσοδος 3,5 ευρώ) και για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (είσοδος 3 ευρώ). 


Έκπτωση 20% σε έργα τέχνης και 15 % στις κορνίζες προσφέρει η gallery Τεχνοχώρος και δωρεάν υποδέχεται όλους τους αθλητές και εθελοντές, όπως και όλους τους πολίτες, η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καφέ και εστίασης προσφέρουν έκπτωση 15%, ενώ με 20% έκπτωση στα μη εκπτωτικά προϊόντα running υποδέχονται τους αθλητές και εθελοντές του Ioannina Lake Run τα αντίστοιχα καταστήματα αθλητικών ειδών. 


Αθλητές και εθελοντές μπορούν να επισκέπτονται την ειδική πλατφόρμα με το σήμα «Proud Partner» στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr, προκειμένου να πληροφορούνται τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που εμπλουτίζονται συνεχώς.

proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εκπτώσεις σε μουσεία–καταστήματα για αθλητές και εθελοντές Γύρου Λίμνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6026001914162077462
item