Οργή Κουρουμπλή για τα περί ανεξαρτητοποίησής του αν φύγει από υπουργός Οργή Κουρουμπλή για τα περί ανεξαρτητοποίησής του αν φύγει από υπουργός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οργή Κουρουμπλή για τα περί ανεξαρτητοποίησής του αν φύγει από υπουργός

Οργή Κουρουμπλή για τα περί ανεξαρτητοποίησής του αν φύγει από υπουργός

«Εκβιαστής δεν υπήρξα ποτέ» δηλώνει κατηγορηματικά ο υπουργός Ναυτιλίας και ξεκαθαρίζει ότι «συμπορεύτηκα με τον κ. Τσίπρα από το 2011 και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια» τονίζοντας ότι η συνεργασία του με τον πρωθυπουργό είναι άριστη.

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Ναυτιλίας προκάλεσαν δημοσιεύματα, που τον φέρουν να απειλεί τον πρωθυπουργό ότι εάν τον απομακρύνει από την κυβέρνηση θα ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας σε συνεργάτες του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε λόγο για «αθλιότητες», «αλητείες», «οχετούς» και εξέφρασε την απορία του για τις διαθέσεις «ανθρωποφαγίας», που έχουν επικρατήσει στην υπόθεση.

«Εκβιαστής δεν υπήρξα ποτέ» δηλώνει κατηγορηματικά ο υπουργός Ναυτιλίας και ξεκαθαρίζει ότι «συμπορεύτηκα με τον κ. Τσίπρα από το 2011 και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια» τονίζοντας ότι η συνεργασία του με τον πρωθυπουργό είναι άριστη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουρουμπλής διαμορφώνει τις επόμενες κινήσεις, με προτεραιότητα τόσο την διαδικασίες καθαρισμού του Σαρωνικού, όσο και την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί με τα υπέργηρα πλοία, τα οποία εγκυμονούν κινδύνους, όπως αποδείχθηκε με το Αγία Ζώνη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Οργή Κουρουμπλή για τα περί ανεξαρτητοποίησής του αν φύγει από υπουργός
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5309812471145936391
Σχόλια
item