Κατερίνα Λέχου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Κατερίνα Λέχου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της

                     Κατερίνα Λέχου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της
Τη νέα της έξοδο έκανε η Κατερίνα Λέχου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο, όπου και παρακολούθησε το έργο, "Ιφιγένεια Εν Αυλίδι", ενώ στη συνέχεια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό που βρέθηκε εκεί.
Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού μοιράζονται όλα τους τα νέα με ελάχιστους ανθρώπους από το φιλικό και συγγενικό τους περιβάλλον.
Όσο για τον λόγο που η ίδια δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής παιδί, η Κατερίνα Λέχου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Ξέρω ότι υπάρχουν και μεγαλύτερες γυναίκες που απέκτησαν παιδιά, αλλά ήταν διακαής πόθος τους. Εγώ δεν το είχα ποτέ. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν συνάδει με την ηλικία μου. Άντε και το αποκτάς το παιδί. Το γέννησες. Ποιος θα το κυνηγάει; Ποιος θα έχει το κουράγιο;»
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από τη νέα έξοδο της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη:
Η Κατερίνα Λέχου με τον συζυγό της
Epirusblog Gr
5 of 5
                     
Κατερίνα Λέχου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της
Epirusblog Gr
5 of 5
                     
show biz 6286771949954617079
Σχόλια
item