Φώφη Γεννηματά: Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές θα δώσει μεγάλη δυναμική στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Φώφη Γεννηματά: Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές θα δώσει μεγάλη δυναμική στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς
Κάλεσμα για μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά από την Πρέβεζα, όπου έχει συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους των κομμάτων και των Κινήσεων του χώρου, ενώ έκανε λόγο για πρωταγωνιστικό ρόλο και δυναμική της Κεντροαριστεράς.
«Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα, να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσοι νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς, σε όλους όσοι νοιάζονται για το μέλλον και την πορεία του τόπου να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής αυτού του χώρου, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Θέλουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας. 
Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμή της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα, να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση. 
Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ανάπτυξη, δουλειές για τα παιδιά μας και τα νέα παιδιά της πατρίδας μας, που πρέπει να μείνουν και να προκόψουν εδώ αλλά και κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη για όσους το έχουν ανάγκη», τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η κ. Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον αριθμό των υποψήφιων, υπογράμμισε πως η μεγάλη πρόκληση για την παράταξη είναι η ενότητα. «Είναι σημαντικό που υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, η μεγάλη πρόκληση για μας είναι η ενότητα, που σήμερα είναι κατάκτηση, να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα. 
Πιστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, τη δυνατότητα της Κεντροαριστεράς να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό και γι΄ αυτό μέσα από την υποψηφιότητα μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μία καθαρή εντολή να προχωρήσουμε όλοι μαζί», τόνισε.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέβη στη Λευκάδα όπου είχε συνάντηση με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λευκάδα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε νωρίς το απόγευμα και σε τελετή γάμου που ήταν καλεσμένη, ενώ αύριο αναμένεται να επισκεφθεί και την Άρτα.

epirusblog.gr
5 of 5
Φώφη Γεννηματά: Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές θα δώσει μεγάλη δυναμική στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7963445437932599324
item