Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μένουν πια μαζί στη Γλυφάδα! Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μένουν πια μαζί στη Γλυφάδα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μένουν πια μαζί στη Γλυφάδα!

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μένουν πια μαζί στη Γλυφάδα!

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα και φαίνεται πως είναι στα καλύτερά τους. 

Το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του, μένει πια μαζί στα νότια προάστια και ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών και της Σάσας Σταμάτη, η νεαρή ηθοποιός μετακόμισε στο σπίτι του άσου των γηπέδων Γιώργου Σαμαρά στη Γλυφάδα και οι δυο τους είναι full in love. 

Μάλιστα, μπορεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Σαμαράς να βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός Αθηνών, αλλά αυτό έχει δυναμώσει τη σχέση τους.Όταν ο καλός της είναι στην Αθήνα, οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ όποτε το επιτρέπουν και οι δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Κωνσταντίνα ταξιδεύει ως τη γειτονική Τουρκία, για να βρεθεί στο πλευρό του.

Αυτήν την περίοδο, πάντως, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κωνσταντίνας να έχουν αυξηθεί, λόγω της συμμετοχής της στη νέα σειρά του STAR “Ο άντρας των ονείρων μου”. 

Ωστόσο, ο Γιώργος Σαμαράς τη στηρίζει απόλυτα σε όλα και περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα της.tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μένουν πια μαζί στη Γλυφάδα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8944748652013033599
Σχόλια
item