Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος που κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος που κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος που κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος που κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Η Πηνελόπη Πλάκα είναι full in love με τον σύντροφό της, Νικόλα Τακά και, μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης. 

Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του στην Χαλκιδική, στο μέρος δηλαδή που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

 Μπορεί να μην είναι κρυφό ότι η Πηνελόπη και ο Νικόλας είναι μαζί, αλλά επιθυμούν να κρατούν την σχέση τους σε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Ο Νικόλας προέρχεται από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, που δεν της αρέσει καθόλου να δίνει αφορμές για σχόλια. Έτσι έχει γαλουχηθεί και ο ίδιος. 

Είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων” αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία, στην εφημερίδα Real Life. 

Από την άλλη η όμορφη ηθοποιός, αν και είναι συνηθισμένη στην δημόσια έκθεση, σέβεται απόλυτα την στάση ζωής του αγαπημένου της.
 
 
“Είναι συμβιβασμένη με την έκθεση, αλλά δεν είναι κάτι που της αρέσει. Οπότε τώρα μπορεί και εκείνη να απολαμβάνει την ηρεμία της” συνεχίζει η ίδια πηγή. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Πηνελόπη Πλάκα δεν παρευρέθηκε ούτε στο γάμο της αδερφής του συντρόφου της, Ειρήνης Τάκας, η οποία παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες, στην Θεσσαλονίκη, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.
 
 
Το ζευγάρι αυτή την περίοδο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, σε απομονωμένες παραλίες, όπου πάνε με το σκάφος του Νικόλα. 

Οι δυο τους προσπαθούν να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του χειμώνα δεν τους άφησαν να απολαύσουν στο έπακρο τον έρωτά τους.
 

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος που κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8010089399556546717
Σχόλια
item