Γιάννενα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Βαδίζοντας στην τελική φάση λειτουργίας του Πολυδύναμου Γιάννενα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Βαδίζοντας στην τελική φάση λειτουργίας του Πολυδύναμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Βαδίζοντας στην τελική φάση λειτουργίας του Πολυδύναμου

Γιάννενα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Βαδίζοντας στην τελική φάση λειτουργίας του Πολυδύναμου
Στη δημοσίευση της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο, με συνολικό προϋπολογισμό 310.000 ευρώ, προχώρησε οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».
Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο υποέργα που υπολείπονται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος του έργου και να απομείνει η πολιτική απόφαση και φυσικά η υλοποίησή της για τον τρόπο λειτουργίας του Πολυδύναμου.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «βγει στον αέρα» και το δεύτερο υποέργο της ενεργειακής αναβάθμισης και υποστήριξης του νοσοκομείου «Χατζηκώστα», απαραίτητο, για την ασφαλή λειτουργία του Πολυδύναμου.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης και το δεύτερο υποέργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως διαδικασία στις αρχές του 2018.
«Ήταν από την αρχή ένα αγκάθι για εμάς και το είχαμε ως προτεραιότητα, να το αντιμετωπίσουμε γιατί πρέπει να βρεθεί οριστική λύση. Μετά την ολοκλήρωση και των δύο υποέργων θα μπούμε στην τελική φάση της λειτουργίας του Πολυδύναμου.
Έχουμε δώσει ήδη ένα σχέδιο λειτουργίας, αναμένουμε τις πιθανές τροποποιήσεις, όμως σε κάθε περίπτωση είναι πολιτική απόφαση ο τρόπος λειτουργίας και οι προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρούνται.
Εκτιμώ όμως ότι πλέον βαδίζουμε με σταθερό βήμα προς το τέλος», τόνισε ο κ. Καρβούνης, εκφράζοντας την ικανοποίηση της διοίκησης για το άριστο επίπεδο συνεργασίας με την διαχειριστική αρχή του ΠΕΠ Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.
proinanea.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Βαδίζοντας στην τελική φάση λειτουργίας του Πολυδύναμου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8540673504070160288
Σχόλια
item