Γιάννενα: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά Γιάννενα: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

Γιάννενα: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά
Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ξαναζήσουν τις δύσκολες στιγμές της περσινής σχολικής χρονιάς, που κύλησε με τεράστια λειτουργικά προβλήματα και χωρίς ίχνος χρηματοδότησης, το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας Ιωαννίνων προετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά. 
Οι εγγραφές από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη ξεκινήσει και στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των εν δυνάμει μαθητών, η διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου βρέθηκαν χθες στο κέντρο της πόλης όπου διένειμαν ενημερωτικό υλικό σχετικό με τη φοίτηση στο σχολείο. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται όπως τόνισε η διευθύντρια Καίτη Σεντελέ κάθε απόγευμα από τις 16.30 στο σχολείο που συστεγάζεται με το Μουσικό Σχολείο και να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών και τα δικαιολογητικά. 
Μοναδική προϋπόθεση είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να μην έχει αποκτήσει απολυτήριο Γυμνασίου. 
«Μας ενδιαφέρει να έρθουν να μας γνωρίσουν, να γνωρίσουν το σχολείο και να μη φοβηθούν να κάνουν πράγματα που για διάφορους λόγους ο καθένας δεν μπόρεσαν να τα κάνουν όταν έπρεπε. 
Είναι ένα σχολείο που δεν έχει βιβλία, δεν έχει διαγωνίσματα, δεν έχει εξετάσεις, αλλά προσφέρει την απαραίτητη μόρφωση και διαθέτει ένα πλέγμα συμβουλευτικών υπηρεσιών. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τη φετινή σχολική χρονιά θα ξεπεράσουμε οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε πέρυσι που ήταν η δυσκολότερη χρονιά στα 15 χρόνια που λειτουργεί το σχολείο», σημείωσε η κα Σεντελέ.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5981698489437789860
Σχόλια
item