Γιάννενα: Μετά τα αυτογκόλ και μια συγνώμη για τους κατοίκους του Περάματος! Γιάννενα: Μετά τα αυτογκόλ και μια συγνώμη για τους κατοίκους του Περάματος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μετά τα αυτογκόλ και μια συγνώμη για τους κατοίκους του Περάματος!

Γιάννενα: Μετά τα αυτογκόλ και μια συγνώμη για τους κατοίκους του Περάματος!
Μετά τα απανωτά αυτογκόλ και το αλαλούμ που προκάλεσε η Δημοτική Αρχή με τις συνδέσεις στο αποχετευτικό δίκτυο των κατοίκων του Περάματος, τώρα έρχεται να ζητήσει συγνώμη...
Και την δημόσια συγνώμη την ζήτησε ο Κώστας Γκόγκος, ο οποίος εκλέγεται στην περιοχή και στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε «αδειάσει» τον δήμαρχο κάνοντας λόγο για υπογεγραμμένες συμφωνίες και για στοιχεία τα οποία υπήρχαν.
Η ιστορία είναι πλέον, λίγο πολύ γνωστή.. Οι ισορροπίες της δημοτικής αρχής δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται. Όχι μόνο αναγκάστηκε να πάρει πίσω τα ενημερωτικά σημειώματα που είχε αποστείλει στους κατοίκους προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, αλλά τώρα ζητά και συγνώμη από τους ίδιους, πράγμα όχι και πολύ συνηθισμένο.
«Οφείλω να ζητήσω μία συγνώμη από τους κατοίκους του Περάματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκόγκος, επαναλαμβάνοντας ότι και προγραμματικές συμφωνίες υπήρχαν και μηχανογραφικές καταστάσεις με τους κατοίκους που είχαν πληρώσει τέλη από το 2006 και το 2007.
Το θέμα πάντως του Περάματος θα επανέλθει... Και φαίνεται ότι αυτά την φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά... Όσοι πλήρωσαν είναι αυτονόητο ότι δεν θα ξαναπληρώσουν ενώ όσοι δεν έχουν συνδεθεί θα κληθούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία εντός εξαμήνου καταβάλλοντας τέλη ανάλογα με τις προγραμματικές συμφωνίες του 2009!
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Μετά τα αυτογκόλ και μια συγνώμη για τους κατοίκους του Περάματος!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6655545747025624981
Σχόλια
item