Γιάννενα: Πολλά χαμόγελα, ωραίο κλίμα και... εκκίνηση στην πρώτη μέρα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Γιάννενα: Πολλά χαμόγελα, ωραίο κλίμα και... εκκίνηση στην πρώτη μέρα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πολλά χαμόγελα, ωραίο κλίμα και... εκκίνηση στην πρώτη μέρα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Γιάννενα: Πολλά χαμόγελα, ωραίο κλίμα και... εκκίνηση στην πρώτη μέρα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων
Ο Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων, ένας από τους σημαντικότερους αγώνες δρόμους της χώρας περνάει στο κυρίως μενού, τους αγώνες.
Μπορεί οι παράλληλες εκδηλώσεις όλο προηγούμενο διάστημα να προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού και να ανέδειξαν το ρόλο που έχει η λίμνη για πολλές πτυχές της ζωής μας, τώρα όμως έρχεται η σειρά όσων θα τρέξουν.
Σήμερα Κυριακή πρωί, από τις 9 στην πλατεία Μαβίλη η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπήσει ξανά με χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στον 11ο «Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» και τον αγώνα των 30 χλμ. δίπλα στην λίμνη Παμβώτιδα.
Kαι φέτος θα υπάρξει το δυναμικό βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ., οι αγώνες 10 και 5 χλμ. με φόντο τη λίμνη και το Κάστρο, ο πρωτότυπος παραλίμνιος δρόμος «Μαμά – Καρότσι», αγώνας δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ.
Το Σάββατο από τις 5 και μισή το απόγευμα έγιναν διαδοχικά ο Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ που κέρδισε πολλά χειροκροτήματα, ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά –Καρότσι» με πάνω από 70 συμμετοχές και ο Αγώνας Δρόμου 5χλμ. με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών.
Στον αγώνα αυτό αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχαν και 25 πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας της Φιλιππιάδας. 
Χαρακτηριστικό των αγώνων σήμερα το ωραίο κλίμα, τα πολλά χαμόγελα και μία άψογη οργανωτική προσπάθεια.
Την Κυριακή στις 7.00 το πρωί ξεκινάει το Δυναμικό βάδισμα 30 χλμ, στις 9.00 ο Αγώνας 30 χλμ. αμέσως μετά ο αγώνας 10χλμ. και στις 12.30 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων πάντα στην Πλατεία Μαβίλη.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων τώρα που αναδεικνύουν τη σχέση με τη λίμνη και τις μεγάλες δυνατότητες που κρύβει η Παμβώτιδα, σήμερα το πρωί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έκανε αθλητική επίδειξη κωπηλασίας. 
Επίσης την Παρασκευή το απόγευμα στο χώρο μπροστά στην πλατεία Μαβίλη έγινε επίδειξη αθλημάτων σανίδας στο νερό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όσους το παρακολούθησαν όπως σημείωσαν και ο διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων κ. Ηλίας Σπυριούνης, και εκ των διοργανωτών κ. Νίκος Αθανασίου.
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πολλά χαμόγελα, ωραίο κλίμα και... εκκίνηση στην πρώτη μέρα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4454671092037628854
Σχόλια
item