Τούρκοι έφτασαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζα! Τούρκοι έφτασαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τούρκοι έφτασαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζα!

Τούρκοι έφτασαν στη Χίο με τζετ σκι για να ληστέψουν τράπεζα / Φωτογραφία Αρχείου: Associated Press (KEYSTONE/Edi Engeler)
Μια... θρασύτατη ληστεία φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει δύο αδέλφια από την Τουρκία, που έφτασαν στη Χίο με τζετ σκι με σκοπό – όπως όλα δείχνουν- να ληστέψουν τράπεζα!
Οι δίδυμοι, 31 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης από στελέχη της λιμενικής αρχής Χίου για παράνομη είσοδο στη χώρα με τζετ σκι. 
Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε ακτή του νησιού -κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου- και ισχυρίστηκαν ότι ξέμειναν μετά από μηχανική βλάβη. Μετά από έλεγχο, το λιμενικό δεν διαπίστωσε κάποια βλάβη στο τζετ σκι και αμέσως ξεκίνησαν προανάκριση για το περιστατικό. 
Από το υλικό που συγκεντρώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου στο πλαίσιο της προανάκρισης, προκύπτει ότι οι δύο συλληφθέντες επρόκειτο να προβούν σε ληστεία τραπεζών στην ευρύτερη περιοχή της Χίου. 
Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής Χίου και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε σε βάρος τους φάκελος δικογραφίας.

Epirusblog Gr
5 of 5
Τούρκοι έφτασαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζα!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 4460760600110756567
Σχόλια
item