Γιάννενα: «Μαμά-Καρότσι» με… Γεύση του Καλού

Γιάννενα: «Μαμά-Καρότσι» με… Γεύση του Καλού
Έτοιμες να τρέξουν σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου, που ξεκίνησε από τα Γιάννενα και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα, είναι μαμάδες με τα παιδιά τους, στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. 
Ο Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι» θα διοργανωθεί και φέτος, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, εκπέμποντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους. Μαμάδες με μωρά στα καρότσια και μεγαλύτερα παιδιά να τις συνοδεύουν, θα βρεθούν στην εκκίνηση στην πλατεία Μαβίλη, το, για να τρέξουν σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, στον οποίο νικητής αναδεικνύεται η χαρά για ζωή και η θέληση για επαφή με τη φύση και τον αθλητισμό.
Η συμμετοχή στον φετινό αγώνα, η οποία είναι δωρεάν, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς οι εγγραφές στην ηλεκτρονική σελίδα www.ioanninalakerun.gr είναι ήδη περισσότερες από κάθε προηγούμενη χρονιά.
Μετά την περσινή στήριξη στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-Καρότσι», που άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες τη… Γεύση του Καλού, η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στηρίζει και φέτος τον αγώνα, κληρώνοντας δωροεπιταγές για προϊόντα της σε μεγάλο αριθμό από τις συμμετέχουσες μαμάδες.
Η «Δωδώνη» θα χορηγήσει προϊόντα και για το καθιερωμένο pasta party των αθλητών το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.
vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Μαμά-Καρότσι» με… Γεύση του Καλού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1113902344644485995
item