Η κούκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δηλώνει: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση» Η κούκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δηλώνει: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η κούκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δηλώνει: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση»

Η κούκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δηλώνει: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση»

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη αυτό το διάστημα είναι αφοσιωμένη στο νέο της ξεκίνημα στη νέα σειρά «Παρθένα Ζωή». Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της. 

«Εμφανισιακά μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου, αλλά στο στιλ και τις γκριμάτσες όποιος με δει λέει πως είμαι "Μηλιαρεσάκη". Με τη μαμά είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά παράλληλα είμαστε πολύ κοντά, συζητάμε τα πάντα, μοιραζόμαστε τις λύπες μας Και τις χαρές μας. 


Αν και είναι όπως οι περισσότερες μητέρες λίγο "Κουκουβάγια", θα μου το πει αν έχω κάνει κάτι λάθος με ωραίο τρόπο, γιατί στεναχωριέμαι αν μου πουν κάτι με περίεργο τρόπο. 

Είναι η πρώτη που θα γνωρίσει την σχέση μου όταν υπάρχει. Η σχέση μας μοιάζει αρκετά με αυτή που έχω με την τηλεοπτική μητέρα μου Τζένη Μπότση. Βέβαια και με τον μπαμπά μου έχουμε πολύ καλή σχέση, είμαι η πριγκίπισσα του και τον λατρεύω! 

Και οι δύο γονείς μου, παρότι είναι χωρισμένοι εδώ και χρόνια, είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι απόφαση κι αν πάρω. Αν και ασχολούμαι από μικρή με τα καλλιτεχνικά, η συμβουλή τους είναι πως με ό,τι κι αν ασχοληθώ να το κάνω στο καλύτερο επίπεδο» είπε στην «Real Life».Και συμπλήρωσε: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω μικρή παιδιά για να τα ευχαριστηθώ, και μόλις βγήκα από το αυγό μου! Ο έρωτας έχει βασικό, ρόλο στη ζωή μου, αλλά αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση. 


Θα ήθελα μεγαλώνοντας να γίνω ανεξάρτητη και να πατάω γερά στα πόδια μου. Επαγγελματικά θα ήθελα να συνδυάσω τις σπουδές μου στον χορό και το τραγούδι και κάποια στιγμή να μπορέσω να παίξω σε μιούζικαλ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Η κούκλα κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δηλώνει: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 316417353943025292
Σχόλια
item