Πρέβεζα: Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα Πρέβεζα: Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα
Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα στη Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) στη Φιλιππιάδα.
Το Υπουργείο διόρισε τη συντονίστρια, η οποία βρίσκεται ήδη στη δομή, ενώ σύμφωνα με την πρώτη καταγραφή 24 πρόσφυγες μαθητές θα φοιτήσουν στη δευτεροβάθμια, που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, ενώ 15 μαθητές θα φοιτήσουν στην πρωτοβάθμια.
Σύμφωνα με το διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Κ. Καμπουράκη ο αριθμός των μαθητών είναι μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, ενώ πρόκειται για τελείως διαφορετικά παιδιά.
«Έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία, όλα τα παιδιά έχουν το ατομικό δελτίο υγείας γιατί υπάρχει παιδίατρος που έρχεται από τα Γιάννενα και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των παιδιών σε εμβόλια, κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς και πιστεύω στις 15 Οκτώβρη θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία της Δομής» τόνισε  ο κ. Καμπουράκης.
atpreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 255076450085944565
Σχόλια
item