Πρέβεζα: Το σπίτι και η αυλή που ξύπνησαν μνήμες στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο Πρέβεζα: Το σπίτι και η αυλή που ξύπνησαν μνήμες στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το σπίτι και η αυλή που ξύπνησαν μνήμες στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας ΑναστάσιοΠρέβεζα: Το σπίτι και η αυλή που ξύπνησαν μνήμες στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο
Από την αρχή της απόφασης που πήρε να επισκεφθεί την Πρέβεζα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, έβαλε στο μυαλό του να «βουτήξει» στις παιδικές του μνήμες και να επισκεφθεί το πατρικό σπίτι της μητέρας του που τον φιλοξενούσε όταν αυτός σαν μικρό παιδί επισκέπτονταν τα καλοκαίρια με την οικογένειά του την Πρέβεζα.
Από τότε πέρασαν χρόνια πολλά.

Σήμερα ο αρχιεπίσκοπος είναι 88 χρονών, αλλά από τη μνήμη του δεν έχει φύγει τόσο το σπίτι αλλά κυρίως η αυλή με την πορτοκαλιά (φωτό 2) όπου έπαιζε μικρός.
Ιδιοκτήτης πλέον του σπιτιού και της αυλής είναι ο γνωστός δικηγόρος Πρέβεζας Βασίλης Γιάπρος που κράτησε αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του οικήματος αλλά και της αυλής. 
Στοιχεία που ικανοποίησαν τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος στη συνάντηση που είχε με τον δικηγόρο κ. Βασίλη Γιάπρο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σεβασμό που επιδείχθηκε στον χώρο.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το σπίτι και η αυλή που ξύπνησαν μνήμες στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 989386103965598509
Σχόλια
item