Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ

Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ
Τη σφοδρή αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η μαντινάδα του Παύλου Πολάκη κατά του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή την υποψηφιότητά του για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Στην ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό «μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», διευκρινίζοντας πως «μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».
Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο κ. Πολάκης βρήκε να σχολιάσει μόνο αυτή την υποψηφιότητα «γιατί καταλαβαίνουν (σ.σ. ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και οι φίλοι του) ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Είναι γνωστό ότι ο κ. Πολάκης συνηθίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με τον κ. Καμμένο. Άλλωστε στις βίλες και τα κότερα νιώθει ασφάλεια γιατί στα Χανιά δεν μπορεί να πoρπατήσει αν δεν τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών. 
Αυτό το Σάββατο όμως είπε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ξαναθυμήθηκε λοιπόν τα ψέμματα που αράδιαζαν οι ψεκασμένοι συνεταίροι του από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού. 
Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκότοπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου. 
Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη (η μόνη για την οποία αντέδρασαν έτσι) γιατί καταλαβαίνουν ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους. Θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο αλλά να ξέρουν ότι τις επιθέσεις τους τις εκλαμβάνουμε ως εύσημα
ΥΓ: Μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές.
Και η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Epirusblog Gr
5 of 5
Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 326022143914389150
Σχόλια
item