Αρτα: Τσάκωσαν Τους Κλέφτες Στην Ιόνια Οδό Αρτα: Τσάκωσαν Τους Κλέφτες Στην Ιόνια Οδό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αρτα: Τσάκωσαν Τους Κλέφτες Στην Ιόνια Οδό

Αρτα: Τσάκωσαν Τους Κλέφτες Στην Ιόνια Οδό

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, δύο υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας


Συνελήφθησαν, χθες (02.09.2017), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις ημεδαποί (32χρονος, 39χρονος και 32χρονος), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Συγκεκριμένα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προβεί στην διάπραξη δύο κλοπών, στην πόλη της Άρτας και στην Καμπή Άρτας.


Ειδικότερα, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 01/02-09-2017, αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διάφορα έγγραφα, γυαλιά ηλίου και χρηματικό ποσό ενώ ακολούθως διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα ρολόι.


Οι δράστες εντοπίστηκαν στην Ιόνια Οδό να επιβαίνουν  σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν ενώ τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών κατασχέθηκε.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.


epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα: Τσάκωσαν Τους Κλέφτες Στην Ιόνια Οδό
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 40214107385489428
Σχόλια
item