ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Δωρεάν φροντιστήρια για απόρους μαθητές ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Δωρεάν φροντιστήρια για απόρους μαθητές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Δωρεάν φροντιστήρια για απόρους μαθητές

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Δωρεάν φροντιστήρια για απόρους μαθητές
Η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας με αρμοδιότητες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φροντιστών Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και τον Σύλλογο Κέντρων Ξένων Γλωσσών, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν τις θέσεις φοίτησης στα φροντιστήριά τους, ανακοινώνουν ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για το σχολικό έτος 2017-2018.
Δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν φροντιστηριακής εκπαίδευσης θα είναι μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Νομού και δεν παρακολουθούν ήδη μαθήματα σε φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.
Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από έως και 27 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Δ/νσης Πρόνοιας: Αγίων Αποστόλων 43 (Νέο Λιμάνι). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2665029071 κα Αλεξάνδρου και κα Αναγνωστοπούλου (κοινωνικοί λειτουργοί) . Τηλέφωνα γραμματείας: 2665021003.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Δωρεάν φροντιστήρια για απόρους μαθητές
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1126780818729146492
Σχόλια
item