Έτσι έφυγε η Κλεοπάτρα Πατλάκη από τη Χριστίνα Λαμπίρη

Έτσι έφυγε η Κλεοπάτρα Πατλάκη από τη Χριστίνα Λαμπίρη
Τις τελευταίες τρεις τηλεοπτικές σεζόν βλέπαμε την Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη. Φέτος, όμως, αποφάσισε να κάνει μια επαγγελματική αλλαγή, που την οδήγησε στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.
«Είμαι ξεκάθαρη σε όλες μου τις σχέσεις, είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Από το περασμένο Πάσχα, είχα ενημερώσει τη Χριστίνα πως δεν θα συνεχίσω στο Epsilon. Θεώρησα πως αυτός ο κύκλος για μένα έκλεισε. Όταν λοιπόν την τελευταία μέρα της εκπομπής Labiri ανακοίνωσα τη λήξη της συνεργασίας μου με το κανάλι, το τηλέφωνό μου χτύπησε αμέσως κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. 
Ξέρεις, πολλές φορές δεν έχουμε ξεκάθαρη γνώμη για το πώς μετράμε στην πιάτσα και το ενδιαφέρον που εισέπραξα από τα κανάλια ήταν έντονο. Σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχα βρει κάτι άλλο για να φύγω. Προέκυψε», δηλώνει η δημοσιογράφος στο περιοδικό People.
«Αν και όλα τα χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία, η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη. Η εκπομπή άλλαξε ρότα τρεις φορές. Όταν σε ένα διάλειμμα ενημέρωσα τη Χριστίνα πως δεν θα συνεχίσω, έχω την αίσθηση πως το άκουσε, αλλά δεν το πολυπίστεψε. 
Στην τελευταία εκπομπή μού είπε πως θα ήθελε να συνεχίσουμε. Αυτό που της απάντησα είναι ότι θα ήθελα να πάει καλά και η επόμενη χρονιά να είναι εύκολη για εκείνη και να μην ξαναζήσει αυτά που ζήσαμε. 
Οι σχέσεις μας παραμένουν καλές και της εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς. Τώρα, αν θα συνεχίσουμε να έχουμε μια φιλική σχέση, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Από την πλευρά μου θα το ήθελα» λέει η Κλεοπάτρα Πατλάκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Έτσι έφυγε η Κλεοπάτρα Πατλάκη από τη Χριστίνα Λαμπίρη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8251637223618259273
item