Γιάννενα: Άνοιξε από χθες τις πύλες του το παζάρι στη Βουνοπλαγιά! Γιάννενα: Άνοιξε από χθες τις πύλες του το παζάρι στη Βουνοπλαγιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Άνοιξε από χθες τις πύλες του το παζάρι στη Βουνοπλαγιά!

Γιάννενα: Άνοιξε από χθες τις πύλες του το παζάρι στη Βουνοπλαγιά!

Άνοιξε κι επίσημα τις πύλες του χθες στη Βουνοπλαγιά η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Ζίτσας που είναι και η μεγαλύτερη στον Νομό Ιωαννίνων. 

Παρά τις πρόσφατες αντεγκλήσεις με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, η συμμετοχή στο παζάρι είναι αυξημένη όπως και τα έσοδα που προσδοκά πως θα αποκομίσει ο Δήμος Ζίτσας, όπως ανέφερε, μιλώντας σχετικά στον «Π.Λ.», ο  Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Επιτροπής διοργάνωσής του Φώτης Ράρρας.

Εκατοντάδες έμποροι«Η συμμετοχή στη φετινή εμποροπανήγυρη είναι πάρα πολύ καλή, με παζαριώτης απ’ όλη την Ελλάδα και υπάρχει πληρότητα στις θέσεις», τόνισε ο κ. Ράρρας. 


Όσον αφορά τις αντιρρήσεις που διατύπωσε πρόσφατα ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, επισήμανε πως αυτές ήταν για κατασκευαστικά θέματα, προσθέτοντας πως στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν αρκετοί έμποροι απ’ τα Γιάννενα. 

Όπως είπε, με βάση την απόφαση της Κανονιστικής, έχουν στηθεί 550 παράγκες για εμπορεύματα, ενώ υπάρχουν και 74 για επιχειρήσεις εστίασης (ψησταριές), συν ένα λούνα παρκ.

Κατά τα άλλα, επισήμανε πως ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ομαλή λειτουργία του πάρκιγκ, για την πυρασφάλεια και για την εξασφάλιση συνθηκών υγιεινής στο χώρο του παζαριού. 


«Διαθέτουμε όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο κριτήρια. Κάθε χρόνο βελτιώνονται οι υποδομές και οι συνθήκες στην εμποροπανήγυρη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος. 

Αυξημένα τα έσοδαΑυξημένα έσοδα αναμένει ο Δήμος Ζίτσας από την εμποροπανήγυρη. «Σκοπός μας είναι τα έσοδα να είναι κάθε φορά πιο πολλά και φυσικά είναι ανταποδοτικά για τους κατοίκους της περιοχής», ανέφερε ο κ. Ράρρας. 


Φέτος ο Δήμος θα εισπράξει από τη διοργάνωση 145.000 ευρώ περίπου, όπως και πέρυσι. Ποσό σχεδόν διπλάσιο από τα 80.000 ευρώ που είχε εισπράξει την πρώτη χρονιά διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης. Το παζάρι της Ζίτσας θα διαρκέσει ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Άνοιξε από χθες τις πύλες του το παζάρι στη Βουνοπλαγιά!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 411386021595672222
Σχόλια
item