Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! (βίντεο) Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! (βίντεο)

Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! (βίντεο)

Και ναι, είναι αλήθεια!

Η Χρύσπα ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι Η τραγουδίστρια κάνει στροφή στην καριέρα της, και ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην ηθοποιία. Η ίδια μίλησε στο «Φτιάξε καφέ» για όλους και για όλα.
«Θα παίξω στο θέατρο, και είναι μεγάλη μου τιμή που με εμπιστεύθηκαν. Δεν φοβάμαι την κριτική, είναι δεδομένο ότι θα ακούσεις και κακή κριτική. Μπορείς να ακούσεις τα πάντα, ότι οι ηθοποιοί παίρνουν τη δουλειά των τραγουδιστών. 
Μπράβο ρε Μαρία Κορινθίου! Γιατί όχι; Θα έκανα τέτοια φωτογράφιση, αν ταίριαζα στο concept! Δεν ενοχλούν οι juicy γυναίκες.Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια, έχω φτάσει σε σημεία δύσκολα, οι γυναίκες είμαστε πιο σκληρές μεταξύ μας.
Μου έγινε πρόταση για να πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν το είχα ανάγκη, είπα όχι, δεν μπορώ να με σκεφτώ σε αυτή τη θέση. Μπορώ να αντέξω πολλά πράγματα, αλλά θέλω όταν τελειώνει η μέρα να γυρίζω σπίτι μου και να ξεκουράζομαι! Η φουρνιά των παικτών του Survivor βγήκε κερδισμένη, τώρα δεν πιστεύω ότι θα γίνει η ίδια φασαρία!
Τον άντρα μου τον ζηλεύω σε φυσιολογικά πλαίσια. Μακάρι να έρθει ένα παιδάκι! Δεν έχω σκεφτεί να τα παρατήσω, αλλά σκέφτηκα να αλλάξω ρότα, δεν είμαι πλέον στην καθαρή πίστα των μπουζουκιών, κάνω κάτι τελείως διαφορετικό πια, μουσικές βραδιές που είναι πάρτι!» είπε, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. 
Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί:
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! (βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4249178704445986032
Σχόλια
item