Πρέβεζα: ΑΓΣ Κλεοπάτρα...Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων Πρέβεζα: ΑΓΣ Κλεοπάτρα...Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΑΓΣ Κλεοπάτρα...Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων

Πρέβεζα: ΑΓΣ Κλεοπάτρα...Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων
Δυναμικά ξεκινά και τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο γυμναστικός σύλλογος ΑΓΣ Κλεοπάτρα, που θέλει και φέτος να βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Βάσως Ζαντραβέλη.
ENARXH 2017
Ο Σύλλογος πήρε μέρος την περασμένη αγωνιστική χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής και κατέκτησε τη 2η θέση στις κατηγορίες 10-12 και 14-16.
Συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες στη ρυθμική γυμναστική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημ και είχε συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού και το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς.
ντουρουντα 1
Αθλήτριες του ΑΓΣ Κλεοπάτρα συμμετείχαν επίσης σε διεθνή κύπελλα και camp γυμναστικής.
DSC 0190
Ο Σύλλογος αναπτύσσει συνεχώς τις δραστηριότητές του και έχει καταφέρει να κάνει θεσμό τόσο την ετήσια επίδειξη στο Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος», όσο και τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γυμναστικής στην πόλη της Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Δήμο και με την άδεια έγκρισης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
atpreveza.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΑΓΣ Κλεοπάτρα...Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5209748955705024942
Σχόλια
item