Avant premiere με επώνυμες παρουσίες για την "Παρθένα Ζωή"! [pics]

Avant premiere με επώνυμες παρουσίες για την Παρθένα Ζωή! [pics]

Ραντεβού για brunch σε έναν πολύ όμορφο χώρο στην Κηφισιά έδωσαν το πρωί της Κυριακής, οι πρωταγωνιστές της νέας ρομαντικής κομεντί του Ant1 “Παρθένα Ζωή”

Το νέο καθημερινό σήριαλ του καναλιού βασίζεται στη σειρά “Juana La Virgen” από τη Λατινική Αμερική, που έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες προβολής και «ταξιδεύει» στην Ελλάδα για να μεταφέρει στις οθόνες μας, ένα μοντέρνο παραμύθι για έναν αληθινό έρωτα γεμάτο μυστικά, διλήμματα και ανατροπές.

Το πρωταγωνιστικό cast με τον Αποστόλη Τότσικα, την Μυριέλλα Κουρεντή(που γνωρίσαμε από τα Κλεμμένα Όνειρα) και την new entry (κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση)  Σοφίνα Λαζαράκη –που έκανε avant premiere ανήμερα της γιορτής της- υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους και τους συντελεστές του καναλιού σε μια μικρή γιορτή στο Αρτιζανάλ, όπου προβλήθηκαν και τα πρώτα επεισόδια της σειράς που ξεκινά από τις 25 Σεπτεμβρίου στον Ant1.



Μαζί τους φυσικά και όλοι οι πρωταγωνιστές της «Παρθένας Ζωής» . Ανάμεσά τους ο πάντα γοητευτικός Δάνης Κατρανίδης, η Χριστίνα Τσάφου με την εντυπωσιακή Τζένη Μπότση (που θα τις δούμε σε ρόλους μάνας και κόρης), η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος και πολλοί ακόμη.



Λίγα λόγια για την υπόθεση της Παρθένας Ζωής

Μια παρθένα, ένα ατύχημα και μία εγκυμοσύνη που έρχεται με τον πιο απίθανο τρόπο, μια σχέση που ξεκινάει «αντίστροφα», η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων και ένα πολύ μεγάλο μυστικό σε ένα απίστευτο love story…

Η Ζωή είναι μία 19χρονη κοπέλα, γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα. Μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της αλλά και τη ζωή των ανθρώπων γύρω της, για πάντα!


Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) έχει σχέση με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου), ο οποίος είναι και ο πρώτος της έρωτας. Είναι παρθένα αλλά μένει έγκυος! Πώς; Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε μια κλινική, για μια απλή γυναικολογική εξέταση, θα κάνουν σ’ εκείνη, τη σπερματέγχυση που είχε προγραμματιστεί για μια άλλη γυναίκα, που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο διπλανό δωμάτιο. 

Ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας) και η γυναίκα του, η Μαρίνα (Μυριέλα Κουρεντή) – η άλλη γυναίκα -, προσπαθούν να κάνουν παιδί και βρίσκονται στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή με την ζωή και γίνονται η αιτία για ένα μεγάλο ιατρικό λάθος.



Η Ζωή μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, αποφασίζει να κρατήσει το μωρό χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας, ενώ ο Άρης δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. H Ζωή, κυνηγώντας το όνειρό της, πιάνει δουλειά ως φωτογράφος, στην εταιρεία του Άρη, ενώ ο κολλητός του, Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης), την ερωτεύεται και τη διεκδικεί.

Στο μεταξύ, η Ζωή με τον Άρη θα έρθουν κοντά και εκείνη θα ερωτευτεί εν αγνοία της, τον πατέρα του παιδιού της. Η αποκάλυψη του πώς η Ζωή έμεινε έγκυος, αλλά και ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων..

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Σοφίνα Λαζαράκη, Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση, Γιάννης Ποιμενίδης, Μυριέλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νίκος Αναγνωστόπουλος. Στο ρόλο του Βίκτωρα: Δάνης Κατρανίδης.



Συμμετέχουν αλφαβητικά: Φανή Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Ζιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Μάρκος Λεζές, Ελίνα Μάλαμα, Φωτεινή Ντεμίρη, Ήρα Ρόκου, Ευγενία Σαμαρά, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Τσακαλάς, Στέλιος Φύτρος, Μάρω Χασιώτη, Φαίδρα Χατζηκωσταντή

Έκτακτη συμμετοχή: Μιχαήλ Άνθης, Φαίη Βέβη, Δημήτρης Καμπόλης, Δημήτρης Λιόλιος

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος, Αλέξανδρος Πανταζούδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Διασκευή Σεναρίου: Πέτρος Καλκόβαλης, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Αντώνης Ανδρής, Θωμάς Τσαμπάνης
Δ/νση Φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Ευγένιος Διονυσόπουλος

Δες φωτογραφίες:

Μυριέλλα Κουρεντή

Σοφίνα Λαζαράκη



Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση

Δάινης Κατρανίδης, Μυριέλλα Κουρεντή

Αποστόλης Τότσικας, Σοφίνα Λαζαράκη, Γιάννης Λάτσιος, Μυριέλλα Κουρεντή, Κώστας Αποστολάκης

Γιάννης Λάτσιος

Κώστας Τσολάκης

Τζένη Μπότση

Κώστας Αποστολάκης, Γιάννηης Λάτσιος


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Avant premiere με επώνυμες παρουσίες για την "Παρθένα Ζωή"! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8490049637783000333
item