Επιμελητήριο Άρτας: ANUGA 2017 – Αποστολή ενημερωτικού υλικού, δειγμάτων προϊόντων Επιμελητήριο Άρτας: ANUGA 2017 – Αποστολή ενημερωτικού υλικού, δειγμάτων προϊόντων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επιμελητήριο Άρτας: ANUGA 2017 – Αποστολή ενημερωτικού υλικού, δειγμάτων προϊόντων

Επιμελητήριο Άρτας: ANUGA 2017 – Αποστολή ενημερωτικού υλικού, δειγμάτων προϊόντων
Το Επιμελητήριο Άρτας,  στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, θα συμμετάσχει με αυτόνομο χώρο για τις Αρτινές επιχειρήσεις, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA στην Κολωνία,7 – 11 Οκτωβρίου 2017.
Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να στείλουν κάποιο ενημερωτικό υλικόγια την προβολή τους ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο emailinfo@eartas.gr, να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 ή να στείλουν το υλικό τους έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Επιμελητήριο (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 5ος όροφος).
Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γευτούν και να γνωρίσουν χιλιάδες υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα.
Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά.
Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των κατηγοριών προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.
artabest.net
Epirusblog Gr
5 of 5
Επιμελητήριο Άρτας: ANUGA 2017 – Αποστολή ενημερωτικού υλικού, δειγμάτων προϊόντων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4561698794975803513
Σχόλια
item