Το Τατουάζ: Οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha μας συστήνονται! [pics] Το Τατουάζ: Οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha μας συστήνονται! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Τατουάζ: Οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha μας συστήνονται! [pics]

Το Τατουάζ: Οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha μας συστήνονται! [pics]

«Το Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο. 

Μια ερωτική ιστορία που θα ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου έγινε η ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha.

Το παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της, ενώ στον κινηματογράφο βρέθηκαν και πρόσωπα του Alpha, όπως η Φλορίντα Πετρουτσέλι. 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ και παρευρέθηκαν στην ειδική προβολή ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Ελεονώρα Αντωνιάδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και η Κοραλία Καραντή. 

Φυσικά εκεί ήταν και ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου με την Βάνα Δημητρίου, η οποία υπογράφει το σενάριο.
 
Πρόκειται για μια καθημερινή σειρά με έντονη αστυνομική πλοκή, φόνους και εξιχνιάσεις στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι ζευγάρια διαφόρων ηλικιών και η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα με διπλό επεισόδιο.
 
Δες τις φωτογραφίες:
 
 
Φλορίντα Πετρουτσέλι
 
 
Αλέξανδρος Πέρρος - Μιχάλης Λεβεντογιάννης
 
 
Κατερίνα Γερονικολού - Χρύσα Παππά
 
 
Ανδρέας Γεωργίου - Βάνα Δημητρίου
 
 
Ελεονώρα Αντωνιάδου - Φανή Καμπιώτη
 
 
Χρύσα Παππά - Απόστολος Γκλέτσος - Στέφανος Μιχαήλ - Δανάη Παππά
 
 
Κατερίνα Γερονικολού
 
 
Ελίνα Ακριτίδου
 
 

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Το Τατουάζ: Οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha μας συστήνονται! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3175346449497952528
Σχόλια
item