Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μια ζωηρή καθημερινότητα.


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να δράσεις με «ασύμβατο» τρόπο και να πρωτοτυπήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια υπόθεση που «κρατάει» από παλιά. Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.
Ερωτικά
Η επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη κίνηση κλείνει μια παρένθεση που σε βοήθησε να καταλάβεις περισσότερα για τον εαυτό σου και ίσως να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Και βέβαια με την Αφροδίτη στον Λέοντα τα καλύτερα... έρχονται!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, «ξεφουρνίζοντας» διαρκώς νέες απαιτήσεις αλλά και ανταγωνισμούς. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να «επιβάλλεις την τάξη», βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων... κακομαθημένων! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανόςσε καλεί να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην διατροφή σου, υιοθετώντας μια νέα πολιτική.
Ερωτικά
Ο Ερμής και ο Άρης στην Παρθένο απελευθερώνουν τις δυνατότητες σου για κάτι... καλό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με το παρελθόν, αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει πιο αποφασισμένο/η σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, αφού τα ημίμετρα δεν έχουν πλέον κανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός και η Σελήνη στον Κριό «ανακατεύουν» τις φιλίες σου, προσφέροντάς σου απογοητεύσεις από πρόσωπα που δεν περίμενες αλλά και ικανοποιήσεις από θεωρητικά «ξένους»

Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε... κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο... άλλοθι για τις επιλογές σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός και η Σελήνη στον Κριό «σπάζουν» την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, με αλλαγές και ανατροπές που ένα μέρος τους είναι λογικό να μη σου... αρέσει! Παράλληλα, οι λεπτομέρειες μια υπόθεσης σου φαίνεται να δημοσιοποιούνται χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου. Ωστόσο, αν επιτρέψεις στον Άρη στην Παρθένο να σε παρασύρει σε μια πολιτική «αυτοδικίας», τότε όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου απελευθερώνει τις αλήθειες αλλά και τα... πάθη σου! Όπως κι αν έχει, είναι σίγουρα προτιμότερο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις σχέσεις σου, παρά να φτιάχνεις σενάρια και να βασανίζεσαι από «αστάθμητους παράγοντες».

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες που δεν σε... συμφέρουν! Επιπλέον, ενδέχεται να παρασυρθείς σε μια επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών που θα μπορούσες να αποφύγεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε... αιφνιδιάσει με μια είδηση ή πληροφορία που αλλάζει άρδην τα δεδομένα.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κρατώντας σε «δέσμιο» σε μια κατάσταση για την οποία βέβαια φέρεις κι εσύ τις ευθύνες σου. Ωστόσο η... απελευθέρωση σου δεν αργεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Την ίδια στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις κρίσιμα καθήκοντα, κάποιοι γύρω σου είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν συναισθηματική βάση. Το θέμα εδώ είναι ότι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ, γι’ αυτό αν χρειαστεί, μη διστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι «σκληρός ο νόμος, αλλά νόμος». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα οικονομικά σου, ποντάροντας πρωτίστως στην... έκπληξη!
Ερωτικά
Συνήθως, δεν διακρίνεσαι για την αμεσότητά σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις την δημοσιοποίησή τους, αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλει και πολύ για να γίνεις... μαλλιά κουβάρια με όσους/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή και κάνουν τα δικά τους!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί με μια ρήξη με το παλαιό καθεστώς. Και βέβαια σε αυτήν τη φάση όσο λιγότερους έχεις «πάνω από το κεφάλι σου», τόσο πιο γρήγορα και ανεμπόδιστα θα γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, μια τρέχουσα συνεργασία φαίνεται να «πάσχει» και δεν σου προσφέρει τα αναμενόμενα, αντίθετα όμως μπορεί να σου γίνει μια απρόσμενη πρόταση που θα σε ευνοήσει. Παράλληλα, φρόντισε περισσότερο για την φυσική σου κατάσταση.
Ερωτικά
Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από «παράδοξες» συνθήκες. Ποτέ, λοιπόν, μην λες... ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Κριό, αν εξακολουθείς να προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ, αν δεν δράσεις καινοτόμακαι αποφασιστικά, χωρίς μάλιστα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους «τύπους». Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου κι εδώ είναι που ισχύει το «δεσμοί που δεν λύνονται, κόβονται»!
Ερωτικά
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι... καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο... επιμένει ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου κι αυτήν τη φορά μάλλον έχει δίκιο! Γιατί αν μπλεχτείς σε συνεργασίες και συμφωνίες, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας, πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την «ακαταστασία». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός και η Σελήνη στον Κριό σε ωθούν να «σπάσεις» φόρμες και να πειραματιστείς περισσότερο.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να του πας κόντρα. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που σε... προκαλεί να «ξεφύγεις»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο ταράζει την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με... υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για μια αναποδιά κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησής σου είτε για τη διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο, μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, ανανεώνοντας τον πλήρως.
Ερωτικά
Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από επικοινωνιακά εμπόδια. Από τούδε και στο εξής θα έχεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου. Κατ’ αρχάς, μια διαφωνία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης, κάτι στο οποίο... συμφωνεί και η Αφροδίτη απέναντί σου! Μπορείς μάλιστα να πετύχεις μια νέα οικονομική συνεργασία ή «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να εμπλουτίσεις το πνευματικό σου «οπλοστάσιο».
Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο... σύμπαν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει περισσότερο νευρικό/η και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου. Γιατί «βγάζοντας στη φόρα» τις αδυναμίες σου, μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε απλά η γνώμη τους μετράει. Επιπλέον, κάτω από αυτές τις συνθήκες οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε δοκιμασία. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενα θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μη βιαστείς να το... πιστέψεις αφού όλα θα «στρώσουν», όταν φύγει η ένταση..
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7526036411161486359
Σχόλια
item