Γιάννενα: Το Μουσείο Παύλου Βρέλλη μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα για το 2017 Γιάννενα: Το Μουσείο Παύλου Βρέλλη μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα για το 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Μουσείο Παύλου Βρέλλη μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα για το 2017

Γιάννενα: Το Μουσείο Παύλου Βρέλλη μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα για το 2017

Tα 10 καλύτερα ελληνικά μουσεία για το 2017, σύμφωνα με την αξιολόγηση, τις κριτικές και τα σχόλια ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, ανέδειξε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, TripAdvisor, μέσα από τα Travellers' Choice Awards. 

Η Ήπειρος δεν λείπει ούτε από αυτή τη λίστα, αφού στην έκτη θέση κατατάσσεται το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με τα κέρινα ομοιώματα που δημιούργησε ο Παύλος Βρέλλης στα Γιάννενα.


Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Μουσείο Ακρόπολης και ακολουθούν:  Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα, Μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας, Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη,  Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, Μουσείο Αχίλλειο, Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων και Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.


Mία θέση πιο πάνω από πέρυσι, στην 8η αντί για την 9η, βρίσκεται φέτος το Μουσείο Ακρόπολης στην κατάταξη της TripAdvisor με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2017, όπως τα ψήφισαν οι χρήστες της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας.


Σύμφωνα με τα Travellers’ Choice Awards, το Μουσείο της Ακρόπολης είναι επίσης το τρίτο καλύτερη στην Ευρώπη, μετά το Musée d'Orsay του Παρισιού (το καλύτερο στην Ευρώπη) και το Κρατικό Μουσείο Ερμιτάζ και Χειμερινό Ανάκτορο της Αγίας Πετρούπολης (δεύτερο).
Καλύτερο μουσείο στον κόσμο για το 2017 αναδεικνύεται το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Μουσείο Παύλου Βρέλλη μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα για το 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8551904170559372611
Σχόλια
item