Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επείγοντα περιστατικά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη βάζει «αέρα στα πανιά σου» και σίγουρα μπορείς να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου ζητά να αγνοήσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου γίνουν τελικά αποδεκτές με... ενθουσιασμό!
Ερωτικά
Είσαι πρόθυμος/η να προσφέρεις τα πάντα στον άνθρωπο σου αλλά από την άλλη πλευρά εξοργίζεσαι και προσβάλλεσαι κάθε φορά που μια προσφορά σου υποτιμάται ή δεν γίνεται δεκτή. Μήπως τελικά είσαι φουλ ερωτευμένος/η με τον... εαυτό σου;

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ζήτημα που θεωρούσες ληγμένο αλλά τελικά είχε και «ουρά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε «σοκάρει» με μια σειρά αποκαλύψεων, μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός οικείου σου. Επιπλέον, αν νιώσεις ότι «κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα», μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους γύρω σου και προσπάθησε να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου, είτε με γυμναστική-σπορ, είτε με... εργασιοθεραπεία!
Ερωτικά
Μέχρι τώρα μπορεί να υπέμενες κάποιους περιορισμούς ή απλά να μην σου φαίνονταν τόσο πιεστικοί, σε αυτήν την φάση όμως θα είναι δύσκολο να τους ανεχτείς. Συντονίσου λοιπόν με την συμπαντική δυναμική και... σάλπαρε για μια καινούρια ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκεφτείς ότι «ξανοίχτηκες» περισσότερο από όσο αντέχεις κι έχεις «χάσει τον δρόμο σου». Επειδή όμως τα δύσκολα έρχονται σε όποιον/α έχει την ικανότητα να τα χειριστεί, δεν έχεις παρά να προχωρήσεις στις δέουσες αξιολογήσεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου αλλά και να βάλεις έγκαιρα στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί σε βάρος σου.
Ερωτικά
Αναμένεται να υπάρξει μια... τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία όμως φέρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μιας «δυνατής» περιπέτειας, παρά μιας σταθερής σχέσης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Ουρανός στον 10ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης. Επιπλέον καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που σε αυτήν την φάση αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση και οξύνει τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε όποιον/α διεκδικεί τα κεκτημένα σου.
Ερωτικά
Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπο σου, προσφέροντας του κάτι περισσότερο από ωραία λόγια αγάπης. Καλό είναι όμως να ζητάς ή να επιτρέπεις το ίδιο και από εκείνον, αφού οι αμοιβαίες εξυπηρετήσεις είναι που θα κτίσουν την ευτυχία σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου έχει κι αυτός τις φάσεις του -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα τον... πετύχεις! Γιατί στην φάση που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και χρόνο για να «κτίσεις». Αν πάλι είναι σε φάση της «ανάπαυσης του πολεμιστή», τότε κι εσύ θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις εντάσεις που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καινοτομίες και εφευρέσεις.
Ερωτικά
Οι ανταγωνισμοί και οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις καλά κρατούν κι αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και δυνατό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα βέβαια σου δίνει την ώθηση να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με δουλειές που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αλλάξει πολλά στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα αλλά και να ενισχύσεις περαιτέρω την δυναμική τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε παρασύρει σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεων σου. Περίμενε λοιπόν μέχρι να έρθουν τα πράγματα σε μια πιο συμβατή ρότα.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε «τροφοδοτεί» με τύχη, κάνοντας το έργο σου πιο εύκολο. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις με «κολλητούς», που ίσως να μην συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν, από... μακριά κι αγαπημένοι! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Ουρανός στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε «ξένους», που όμως είναι θετικοί απέναντί σου, ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από «κλασικές» συμβάσεις.
Ερωτικά
Πολλοί είναι εκείνοι που παρεξηγούν την δεκτική συμπεριφορά σου, θεωρώντας ότι είσαι «εύκολος/η» αλλά όποιος/α καταφέρει να «συλλάβει» τις εσωτερικές ευαισθησίες σου θα κερδίσει τελικά και την καρδιά σου. Όσο για τους άλλους... άσε τους να νομίζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός και η σύνοδος Ερμή-Άρη αναδεικνύουν τις αρετές μα και τα ελαττώματα σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Κάνε λοιπόν τα πράγματα με τον τρόπο που ξέρεις αλλά δώσε το δικαίωμα και στους συνοδοιπόρους σου να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες χωρίς ο ένας να «καπελώνει» τον άλλον. Κι όταν η «ευγενής άμιλλα» αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοναδικά.
Ερωτικά
Οι αντοχές σου είναι αξιοσημείωτες, το ίδιο και η υπομονή σου, αν όμως «ραγίσει το γυαλί», τότε δεν ξανακολλά με τίποτα! Κι επειδή αυτό δεν αναφέρεται μόνον στις σχέσεις σου αλλά και στις εσωτερικές σου ισορροπίες, πρόσεξε μην υπερβείς τα όρια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ότι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την έρευνα σου στο παρελθόν, που πάντα αποτελεί μια πολύ καλή πηγή... αλήθειας! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου ζητά να «δυσκολέψεις» λίγο την ζωή σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε λοιπόν αυτό που «σου βγαίνει» χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα.
Ερωτικά
Ότι «κυνηγάς» είναι δύσκολο να το «πιάσεις», ενώ αντίθετα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεση σου πρόσωπα που σε πρώτη φάση δεν σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αλλάξεις το πλαίσιο της, πριν αλλάξει από... μόνο του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να πας... πίσω και να ρυθμίσεις «μια κι έξω» τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, προετοιμάζοντας μια νέα αρχή. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικογενειακό σου πλαίσιο, απελευθερώνοντάς σε από δεσμεύσεις και κάθε είδους αρνητική «κληρονομιά», έστω κι αν η αφορμή δοθεί από καταστάσεις που σε «σοκάρουν». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό, εξακολουθεί να δουλεύει για την κοινωνική σου ανάδειξη, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εντυπωσιακή πρόταση από ένα «ισχυρό» άτομο.
Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να... γνέψεις καταφατικά στην περιπέτεια! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως ένας «πειρασμός» γίνει αιτία κι αφορμή να «ξεσκεπαστούν» οι καλά κρυμμένοι πόθοι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις ακολουθώντας το ένστικτο σου. Αλλά επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που κατακτήσεις κάτι, παρ’ το και... φύγε! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο φυσικό «οίκο» σου σε θέλει πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό στις ιδέες σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «συλλάβεις» απελευθερωτικές αλήθειες και νοήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα απρόβλεπτο ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.
Ερωτικά
Όταν αποφασίζεις να περιορίσεις τις ορέξεις σου και να αφήσεις στην άκρη κάθε διάθεση για περιπέτειες, διαπιστώνεις με έκπληξη ότι δημιουργούνται ανάλογες τάσεις στον/στην σύντροφο σου! Τελικά το να μην διεκδικείς δείχνει σχεδόν αδύνατο...

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνεια τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν... αντέχεις την αλήθεια τους! Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια πρόσκαιρη αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις ή αυθαίρετες πρακτικές που απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ «αποποιείσαι» την αστάθεια ή το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την... άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 2964709499194012861
Σχόλια
item