Συνελήφθη 18χρονος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο Συνελήφθη 18χρονος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνελήφθη 18χρονος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Συνελήφθη 18χρονος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο
Στη σύλληψη ενός 18χρονου, ως υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο σταθμό του μετρό Parsons Green στο Λονδίνο προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Ντόβερ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση πρόκειται για μια «σημαντική» σύλληψη, ενώ τονίζεται ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίες συνεχίζονται. 
Η εφημερίδα Sun σήμερα αποκαλύπτει ότι η αυτοσχέδια βόμβα που τελικά δεν εξερράγη κανονικά, περιείχε καρφιά, βίδες και TATP, ένα εκρηκτικό που είναι γνωστό ως «Μητέρα του Σατανά».
Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα ότι εξετάζουν όλες τις πιθανότητες όσον αφορά στον βομβιστή.
Ένα ενδεχόμενο είναι ο δράστης να βρίσκεται μεταξύ εκείνων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα, ενώ εξετάζεται και το σενάριο να πυροδότησε τη βόμβα εξ αποστάσεως και να διέφυγε αμέσως μετά την έκρηξη, κάτι που αν ισχύει θα σημαίνει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με βομβιστή αυτοκτονίας.
Τέλος, τόσο ο Gaurdian, όσο και το Sky News, μετέδωσαν ότι η αστυνομία έχει βρει εικόνες του βομβιστή από κάμερες παρακολούθησης στο δίκτυο του μετρό, που τον δείχνουν να επιβιβάζεται στο τρένο με την τσάντα και τη βόμβα. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Συνελήφθη 18χρονος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 6832817364405030739
Σχόλια
item