Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Ευνοούνται οι αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα... περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο «λουκ». Αν όμως διαπνέεσαι από ένα «συντηρητικό» πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, κάποιες από τις εκπλήξεις που θα δοκιμάσεις σήμερα μπορεί να είναι και δυσάρεστες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητα σου αλλά μπορεί να συμβάλλει και σε «τριβές» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει το ο.κ. για να πιστέψεις ότι κάτι καλό έρχεται, το παράδοξο όμως είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει στα πλαίσια μιας «κανονικότητας» ή μιας σχέσης με συμβατικά χαρακτηριστικά. Κάνε λοιπόν τις... τρέλες σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς από μόνος/η σου σε αλλαγές που θα ανανεώσουν το περιβάλλον σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις για προσωπικά θέματα που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Με τον Άρη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως αντιμετωπίσεις μια «επανάσταση», που εφ’ όσον δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με χιούμορ και ανοικτό πνεύμα, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν στις συναλλαγές σου και δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον… συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που θέτει προσκόμματα εν ονόματι της «τάξης και ηθικής»! Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα, που η διαφορετικότητα τους σε γοητεύει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με ποικίλες επαφές, συνεννοήσεις ή μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα «μεστές» περιεχομένου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την ανανεώσεις μέσα από δράσεις ή επιλογές που «σπάνε» την ρουτίνα. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις και μάλιστα σε μια «εξωτική» εκδοχή αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπο σου, τότε θα τον… απομακρύνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, τα πράγματα κατευθύνονται προς μια ανανέωση, είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά σου, το καλό σενάριο μάλιστα είναι να εξυπηρετηθείς από τις αλλαγές, χωρίς να χρειαστεί καν η δική σου συμμετοχή σε αυτές. Αν όμως «αποκρούσεις» το ενδεχόμενο κάποιων νεωτερισμών, τότε κινδυνεύεις να βρεθείς «απέναντι» με ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να σε «τρελάνει»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου να αποκτήσεις κάτι που βελτιώνει το «πρεστίζ» σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, μάλλον θα αποτύχει, παρά τις όποιες «καλές προθέσεις».

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να αναδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα σου, θα βρεις πολλά «πατήματα» για να ξεχωρίσεις και να κάνεις τα «θεατρικά» σου, σοβαρά και... μη! Επιπλέον, αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα απρόβλεπτο ταξίδι ή μια είδηση-έκπληξη που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έλκεις μόνον άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά αλλά και κάποια που «κρύβουν» πολλές ιδιοτροπίες. Και η «συνταγή» της επιτυχημένης επιλογής είναι μία: Διάλεξε τον φαινομενικά πιο «αταίριαστο» τύπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε μάλλον δύσκολη θέση μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο η «εξεζητημένο». Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κλονιστεί από μια «σοκαριστική» αποκάλυψη. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν αυτό συμβεί αρχικά σε... ημιπαράνομο καθεστώς!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα... φάνταζε απίθανη!
Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προσθέτει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου σίγουρα όμως δεν έχουν όλες το ίδιο «ειδικό βάρος».

Ερωτικά
Σήμερα έχεις προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων, ίσως όμως να υπάρξει μια έλλειψη συντονισμού αφού άλλον/η θέλεις κι άλλος/η σε θέλει. Επιπλέον, το «παράδοξο» είναι ότι όσο πιο απίθανο δείχνει το να «τρέξει» μια κατάσταση, τόσο πιο... εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επιστρατεύσεις τα χαρίσματά σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Ίσως μάλιστα να βρεθείς και σε «κόντρα ρόλο», εκθέτοντας στο κοινό μερικά από τα... μυστικά σου! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την... ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις!

Ερωτικά
Ενώ εσύ αποβλέπεις σε έναν «κλειστό» τύπο σχέσης, που θα σου δώσει την δυνατότητα να «αγκαλιαστείς» με τον άνθρωπο σου, η ζωή σου φέρνει ακριβώς το αντίθετο κι είναι ζήτημα βέβαια το πόσο μπορείς να αντέξει μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στα πάγια αιτήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, πρόσεξε όμως που... απευθύνεσαι αφού μια «άκομψη» προσέγγιση σου απέναντι σε πρόσωπα που δεν «την σηκώνουν»μπορεί να παρεξηγηθεί, οδηγώντας τα πράγματα σε παρεξηγήσεις. Αντίθετα, αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, θα παίξεις τον ρόλο του ειρηνοποιού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι ξέρεις να αναγνωρίζεις το δικαίωμα ανεξαρτησίας και στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείς σε οικογενειακές ή επαγγελματικές αλλαγές που θα συμβάλλουν στην γενικότερη πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάζεις μπροστά στο νέο. Στον αντίποδα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα οικείο σου πρόσωπο, που «κάνει τα δικά του». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου, που ίσως «δοκιμαστούν» από διακυμάνσεις αλλά αν ποντάρεις στην έκπληξη θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η!

Ερωτικά
Σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι ερωτικοί ή σεξουαλικοί πειραματισμοί και κανονικά θα «έπρεπε» να αναζητήσεις από μόνος/η σου το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού. Το πιθανότερο βέβαια είναι να σου προταθεί κάτι τέτοιο, θέτοντας σε δοκιμασία τις... πάγιες αρχές σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις... από κοντά! Πρόσεξε λοιπόν μήπως, προσπαθώντας να «εκμαιεύσεις αλήθειες», φερθείς τελικά με ακατάλληλο τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε έχουν περιβάλλει πολλές φορές με την δική τους. Γεγονός είναι πάντως ότι το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει και στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε ωθήσει σε ένα μοναδικό «τόλμημα», ενδέχεται όμως και να προβληματιστείς στην περίπτωση που ο/η σύντροφος σου θελήσει να κινηθεί πιο ανεξάρτητα. Αν όμως προσπαθήσεις να του επιβληθείς, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σου έχει... φυλαγμένες μια σειρά από εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Ίσως μάλιστα να εκνευριστείς από την μη συμμετοχή σε αυτές προσώπων που «θα όφειλαν» να το πράξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα λάβεις βοήθειες από αλλού, οπότε... ούτε γάτα ούτε ζημιά! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόσμενο δώρο ή μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, μην αμελήσεις ωστόσο και ζητήματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου δεν έλκεις άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου, όπως θα ήταν το «φυσιολογικό», αλλά πολύ περισσότερο εκείνα που εμπνέονται από την αρχή «τα ετερώνυμα έλκονται» και σίγουρα στην πορεία θα προκύψουν αρκετές «κόντρες».
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 123638598078142373
Σχόλια
item