Άρτα: Εθελοντική αιμοδοσία στις 13 Σεπτεμβρίου

Άρτα: Εθελοντική αιμοδοσία στις 13 Σεπτεμβρίου
Αφιερωμένη στην Μεσογειακή Αναιμία
Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και την Εταιρία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία διοργανώνουν Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερωμένη στη Μεσογειακή Αναιμία την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας (πρώην ΣΕΣ) έξω από τον Άγιο Δημήτριο.
Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της μεσογειακής αναιμίας παραμένει η συχνή μετάγγιση, δεδομένου ότι ο οργανισμός των ατόμων με μεσογειακή αναιμία αδυνατεί να συνθέσει αιμοσφαιρίνη. Απαιτούνται συχνές προσελεύσεις στο νοσοκομείο για 3-4 ώρες κάθε 15-20 ημέρες. 
Γι’ αυτό, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Το ανθρώπινο αίμα δεν μπορεί να παρασκευασθεί και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει αίμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπους. 
Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά από το χρόνο τους.
ixotisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εθελοντική αιμοδοσία στις 13 Σεπτεμβρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6346999649709805293
item