Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ

Πέρα από τα μετρητά, ο δράστης πήρε λίρες και κοσμήματα (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Μία ηλικιωμένη στην Ανάβυσσο έζησε εφιαλτικές στιγμές, στα χέρια του ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της.
Ο θρασύτατος δράστης μάλιστα χτύπησε το κουδούνι για να μπει στο σπίτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την οικία ο γιος της ηλικιωμένης και εκείνη πίστεψε ότι είχε επιστρέψει για κάποιον λόγο, με αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα, δίχως να ρωτήσει ποιος είναι.
Μόλις μπήκε, ο δράστης την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά, απαιτώντας να μάθει πού έκρυβε τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η γυναίκα του υπέδειξε το σημείο, αλλά παρότι εκεί βρήκε 120.000 ευρώ, ο ληστής δεν αποχώρησε αμέσως.
Επειτα από έρευνα στο σπίτι εντόπισε 40 χρυσές λίρες και κοσμήματα, τα οποία επίσης πήρε και εξαφανίστηκε. 
Μόλις συνήλθε από το σοκ, η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο δράστης ήταν νεαρής ηλικίας, μιλούσε ελληνικά και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2081419346357626613
Σχόλια
item