Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο

Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι, από τους οποίους 11 μαθήτριες που θα συμμετείχαν σε αθλητική διοργάνωση, σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο, καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε στο νότιο Ιράν, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Το λεωφορείο που κατευθυνόταν στην πόλη Σιράζ προκειμένου οι μαθητές να λάβουν μέρος σε αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση, ανατράπηκε γύρω στις 04.00 το πρωί, ανακοίνωσε ο Σάιντ Ετζράιε, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στη νότια πόλη Ναράμπ, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο. Δεν διευκρίνισε τα αίτια του δυστυχήματος.
Τριάντα ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι 13 σοβαρά, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Ο οδηγός του λεωφορείου είναι ανάμεσα στους νεκρούς.
Παρά την καλή κατάσταση του οδικού του δικτύου, το Ιράν καταγράφει ένα πολύ κακό απολογισμό τροχαίων. Το αυτοκινητιστικά δυστυχήματα οφείλονται κυρίως στη μη τήρηση των βασικών κανόνων οδήγησης, που η αστυνομία προσπαθεί να καταπολεμήσει προβάλλοντας σοκαριστικές εικόνες στην τηλεόραση ή εκστρατείες πρόληψης των οδικών ατυχημάτων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 8112339022811343967
Σχόλια
item