Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ανάδειξη κάποιων «σκοτεινών» πτυχών.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να σε βάλει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης σε σχέση με όλα τα εργαλεία που συνοδεύουν την καθημερινότητά σου, από τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, μέχρι την οικοσκευή σου. Επιπλέον, σε καλεί να «τελειώνεις» με ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, που έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο υπονόμευσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύροεπηρεάζει τα οικονομικά σου και την καταναλωτική σου διάθεση κι ίσως κάνεις κάποιες αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει τη γοητεία σου, μη βιαστείς όμως να «πανηγυρίσεις» για μια ερωτική επιτυχία, αφού δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια «στημένη» υπόθεση με επαγγελματικά κίνητρα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, οπότε φρόντισε να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον, σε καλεί να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να βιώσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να χαλάσει κάτι που σου είναι εντελώς απαραίτητο.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρέπει είτε να την αναβαθμίσεις, είτε να την «τελειώσεις», αφού μάλλον έχει φθάσει στα όριά της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει ένα «αμαρτωλό» πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Καλό είναι λοιπόν να κλείσεις οριστικά ένα «κεφάλαιο», έστω κι αν υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται πάντως να βιώσεις τέτοιες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου, αποδεχόμενος/η αναγκαστικά μια νέα πραγματικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει σχετικά απομονωμένο, ώστε να «ψαχτείς» εσωτερικά και να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Ο Δίας στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε κάνει να υπερτιμάς τις δυνατότητές σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε... μπελάδες, αφού γύρω σου κυκλοφορούν αρκετά πρόσωπα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση και τον έλεγχό σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Αν επικεντρωθείς στη γνώση και την πνευματική αναζήτηση, τότε το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως, σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, ίσως ταλαιπωρηθείς από ζημιές ή την απώλεια χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν αρκετοί που σε θέλουν «πιόνι» στα σχέδιά τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με νέα πρόσωπα, ίσως μάλιστα ένα από αυτά να έχει και μια αξιοσημείωτη οικονομική ισχύ.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», ίσως όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μην συμφωνεί με αυτό. Φρόντισε ακόμη να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, από κακόβουλες πρακτικές.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τα αδύνατα σημεία σου, φρόντισε λοιπόν να επικρατήσουν τα πρώτα, για να βγεις κερδισμένος/η. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων, αν όμως εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πάρεις μια «κομβική» απόφαση σχετική με τα οικονομικά σου κι αν βρεθείς προ τετελεσμένων, δεν θες και πολύ να τα μηδενίσεις όλα και να πιάσεις το θέμα από την αρχή!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει... κυρίαρχο/η των εξελίξεων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις μια καθαρή εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα απειλεί να σε «καθηλώσει» με μια δύσκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι». Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξή τους, όλα τελικά θα πάνε κατ’ ευχήν, αν όμως όχι, τότε ξέχνα την υπόθεση και ξεκίνα για... άλλες πολιτείες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα από μακριά.
Ερωτικά
Ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια φαινομενικά «αθώα» κατάσταση, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται κι ίσως είναι καλύτερα να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Φαίνεται ότι στη ζωή σου εμπλέκονται πρόσωπα που επιδιώκουν είτε να σε χειραγωγήσουν είτε να σε υπονομεύσουν, αν οι προθέσεις σου θίγουν τα συμφέροντά τους. Καλό είναι λοιπόν να είσαι πιο υποψιασμένος/η και να διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή που σε αφορά. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις μια «γενναία» απόφαση σχετικά με τη διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, η οποία ωστόσο δεν θα έχει κάποια «καίρια» συνέπεια στον ισολογισμό σου.
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για να μάθεις πολλά για τα όσα έχουν διαμειφθεί πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέονταμπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη αλλά... μέχρι εκεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την Σελήνη στον Ταύρο, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως προς στιγμή να ανησυχήσεις από ένα πρόσωπο που «σου κάνει νερά». Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε άτομο που, παρά τα όποια «φιλικά» του αισθήματα, αποδεικνύεται στην πράξη ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα υπάρχουν και κρυφές πλευρές που θα πρέπει να μάθεις.
Ερωτικά
Ίσως ασχοληθείς κυρίως με το προσωπικό πρόβλημα ενός καλού φίλου ή μιας φίλης, παράλληλα όμως φαίνεται ότι ένα άλλο «φιλικό» πρόσωπο έχει την πρόθεση να παρέμβει στα προσωπικά σου «σπέρνοντας ζιζάνια»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Υπό την «επίβλεψη» του Πλούτωνακαλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον χειριστικό ή υπονομευτικό ρόλο που μπορεί να έχει παίξει ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Κι αν το να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά σου μοιάζει ακραίο, ίσως σε αυτήν τη φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου, αφού τα περιθώρια συμβιβασμών είναι ελάχιστα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, αλλά και να φροντίσεις για την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο που όμως έχει αρκετές κρυφές πλευρές που μπορεί να μην σου αρέσουν. Κι αν τελικά «η εξουσία είναι το ισχυρότερο αφροδισιακό», εσένα δεν σε αφορά... σώνει και καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και σίγουρα μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά που αφορούν είτε στη δική σου ζωή είτε σε μια υπόθεση ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές θα είναι όμως οι προσπάθειές σου, αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε έναν κύκλο καχυποψίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει την δυνατότητα να περάσεις μια ενδιαφέρουσα Κυριακή, διανθισμένη με διασκεδάσεις και... έρωτες!

Ερωτικά
Θα ήταν μάταιο να επιμείνεις σε μια κατάσταση που δεν «τραβάει», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Αντίθετα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε «εφήμερες» απολαύσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να προετοιμαστείς για την έλευση ενός επισκέπτη. Παράλληλα, οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με μεσάζοντες ή επίδοξους «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοιά τους δεν είναι τα προβλήματα σου αλλά το δικό τους κέρδος.
Ερωτικά
Κόντρα στο γενικό κλίμα, που είναι μάλλον ακατάλληλο για... ρομαντικούς, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» από τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου βάζει δύσκολα κι ίσως τα βήματά σου να σε οδηγήσουν τελικά στα «λημέρια» κάποιων μεγάλων συμφερόντων, που έχουν μάθει να κινούνται και να δρουν χωρίς «περιττούς» συναισθηματισμούς. Επειδή όμως είναι πιθανόν να ζητηθεί και η δική σου συμμετοχή, να θυμάσαι ότι ανεξάρτητα από τα όποια ανταλλάγματα, ίσως γίνεσαι συνένοχος/η στην ανομία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύροαναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως μάθεις και μια νέα τεχνική.
Ερωτικά
Αν νομίζεις ότι βρήκες τον «μεγάλο έρωτα», κράτα και κάποιες... επιφυλάξεις, αφού το τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις έχει να κάνει με την ουσιαστική ελευθερία των κινήσεών σου.
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5431464719425460880
Σχόλια
item