Συνταρακτικό: Τρίχρονο αγόρι ξαναθυμάται την προηγούμενη ζωή του, εντοπίζει το νεκρό σώμα του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο δολοφόνος του! (video) Συνταρακτικό: Τρίχρονο αγόρι ξαναθυμάται την προηγούμενη ζωή του, εντοπίζει το νεκρό σώμα του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο δολοφόνος του! (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνταρακτικό: Τρίχρονο αγόρι ξαναθυμάται την προηγούμενη ζωή του, εντοπίζει το νεκρό σώμα του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο δολοφόνος του! (video)


Η ιστορία είναι απόλυτα αληθινή σύμφωνα με ιστοσελίδα των Anonymous. 

Όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε βιώσει ένα ανεξήγητο συμβάν (τύπου deja vu) και πιστεύουμε ότι έχουμε μνήμες από την προηγούμενη ζωή μας που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με την λογική.

Στην ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω, οι γονείς ενός μικρού παιδιού, μαθαίνουν μέσα από το 3χρονο αγόρι τους μια πραγματικά ανατριχιαστική ιστορία. 

Συγκεκριμένα, ο μικρός μίλησε με λεπτομέρειες για την ίδια του την δολοφονία στην προηγούμενη ζωή του και μάλιστα οδήγησε τους γονείς του στο σημείο που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει.

Οι γονείς αν και αρχικά δεν πίστευαν τίποτα, από περιέργεια είπαν να μην χαλάσουν το χατίρι του αγοριού και να πάνε στο σημείο ώστε να σκάψουν. Και μαντέψτε τι βρήκαν. Ναι ένα πτώμα!

 Όμως ο μικρός δεν σταμάτησε εκεί. Το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του το όνομα του δολοφόνου και μετά από κινήσεις της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, αποκαλύπτοντας πως τον δολοφόνησε με τσεκούρι.Δείτε το videoEpirusblog Gr
5 of 5
Συνταρακτικό: Τρίχρονο αγόρι ξαναθυμάται την προηγούμενη ζωή του, εντοπίζει το νεκρό σώμα του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο δολοφόνος του! (video)
Epirusblog Gr
5 of 5
περίεργα 4766372676299527702
Σχόλια
item