Νέο δόγμα στην Πολεμική Αεροπορία …Ετοιμάζετ αι Πανίσχυρη Δυναμη Κρούσεως! (vid)

Νέο δόγμα στην Πολεμική Αεροπορία …Ετοιμάζετ αι Πανίσχυρη Δυναμη Κρούσεως! (vid)
Νέο δόγμα ετοιμάζεται στην Πολεμική μας Αεροπορία με  «συμμάζεμα» των Πολεμικών Μοιρών που είναι διασκορπισμένες στην Επικράτεια με στόχο να ετοιμαστεί  μια «Ισχυρή Δύναμης Κρούσεως!»
Είναι δεδομένο οτι η Πολεμική Αεροπορία θα ανταποδώσει στα ίσα το χτύπημα που τυχόν θα δεχθεί στους Ουρανούς του Αιγαίο και μάλιστα προσανατολίζεται σε χτύπημα ισχυρότατης απάντησης και όχι απλά σε άμυνα!
Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΑ και το ΑΤΑ προσανατολίζονται στο «συμμάζεμα των Πολεμικών Μοιρών» με στόχο να γίνουν εκείνες οι Δυνάμεις που θα μπορούν υπό κοινή ,ενιαία   διοίκηση  και Τεχνική Υποστήριξη  και αεράμυνας να μπορούν ανά πάσα στιγμή να Απογειώσουν  μια Πανίσχυρη Δύναμη Κρούσεως , στην ουσία να εφαρμόσουν ένα σύγχρονο σχέδιο «Διώξεως & Βομβαρδισμού !
Ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου παλιός Πολεμιστής έχει ζυγίσει τα Υπέρ και τα Κατά και φαίνεται να έχει πάρει ήδη τις Αποφάσεις του!
Στο ΑΤΑ ο Αρχηγός έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα Ίσα τους Τούρκους και μάλιστα με κινήσεις Τακτικής και Τεχνικής Στρατηγικής !
Αν η Πολεμική Αεροπορία έχει την Υποστήριξη που πρέπει να έχει και εδώ ο (ΥΕΘΑ Πάνος Καμένος πρέπει να  πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις και την (ΕΑΒ)….για να μπορούν οι Αεροπόροι μας να έχουν στον Αέρα όλα τα διαθέσιμα μέσα,δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε !
Στο σύνθημα η τελευταία προσγείωση θα είναι η δική μας ...Έρχεται να προστεθεί και ο «Θάνατος θα έρθει απο ψηλά» για τους εχθρούς της Πατρίδος μας!
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Νέο δόγμα στην Πολεμική Αεροπορία …Ετοιμάζετ αι Πανίσχυρη Δυναμη Κρούσεως! (vid)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6833374502270447677
item