Όλο εκπλήξεις η φετινή χρονιά! Μετά την παρουσίαση του «Survival», ο Κώστας Σόμμερ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Όλο εκπλήξεις η φετινή χρονιά! Μετά την παρουσίαση του «Survival», ο Κώστας Σόμμερ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Όλο εκπλήξεις η φετινή χρονιά! Μετά την παρουσίαση του «Survival», ο Κώστας Σόμμερ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όλο εκπλήξεις η φετινή χρονιά! Μετά την παρουσίαση του «Survival», ο Κώστας Σόμμερ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!
2 χρόνια κρατάει ο έρωτάς τους με μια σύντομη διακοπή, αλλά αμέσως μετά την επανασύνδεση δείχνουν να είναι αχώριστοι και όλοι βλέποντάς τους καταλαβαίνουν ότι είναι έτοιμοι πια για να περάσουν στο επόμενο στάδιο και να παντρευτούν…
«Enjoy life! It only happens once!» (σ.σ. «Απόλαυσε τη ζωή! Συμβαίνει μόνο μία φορά!»), έγραφε τις προάλλες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Σόμμερ, δείχνοντας έτσι ότι φέτος το καλοκαίρι είναι αποφασισμένος να μην αφήσει καμιά προσωπική του στιγμή να πάει χαμένη. 
Στην πρόσφατη απόδρασή του με την αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ξενοδοχείο «Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel» στην Ελούντα, όπου τους πέτυχε ο φακός του Youweekly.gr, οι δυο τους έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ, όπως φαίνεται στα αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, πριν από τις βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου δεν έλειψαν και τα καυτά φιλιά για το ζευγάρι, που ακόμα δεν έχει ορίσει ημερομηνία για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που πρέπει να υπάρχει αυτή η προοπτική», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Youweekly.gr ο Κώστας Σόμμερ με τη σύντροφό του να συμπληρώνει: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή. Εμείς κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει».
Πρόταση… στην Κουρούτα
Πέρσι συνεργάστηκαν στις «Προδοσίες» του Στράτου Μαρκίδη και τώρα ετοιμάζονται να… συγκατοικήσουν στην Κουρούτα! Λέτε η πρόταση γάμου να γίνει εκεί; Τίποτα δεν αποκλείεται για την ώρα… Εξάλλου το όνομα του Κώστα Σόμμερ μέχρι πρόσφατα ακουγόταν ως το επικρατέστερο για να αναλάβει την παρουσίαση του «Survival Secret», ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γοητευτικός ηθοποιός όχι μόνο είπε το «ναι», αλλά θα έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του ως συμπαρουσιάστρια.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, είναι βέβαιο ότι θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς θα εμφανίζεται είτε με το μαγιό της είτε με καυτά σορτσάκια.
youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Όλο εκπλήξεις η φετινή χρονιά! Μετά την παρουσίαση του «Survival», ο Κώστας Σόμμερ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5005156304670430407
Σχόλια
item