Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο ταξίδι της στην Αμερική! [pics,vid] Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο ταξίδι της στην Αμερική! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο ταξίδι της στην Αμερική! [pics,vid]

Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο ταξίδι της στην Αμερική! [pics,vid]

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της Τζένης Μπαλατσινού στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, μάζεψε ξανά βαλίτσες και ταξίδεψε για Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο ησυχαστήριό της, μαζί με τα παιδιά της, αλλά και τον Βασίλη Κικίλια έφυγε για εξωτερικό. 

Αφορμή, βέβαια, για το υπερατλαντικό της ταξίδι ήταν η μετακόμιση της μικρής της κόρης, Αλεξάνδρας, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες το πανεπιστήμιο στην Ουάσινγκτον. 

Έτσι, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν μαζί για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε η Τζένη να βοηθήσει την Αλεξάνδρα να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι. 

Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την Ουάσινγκτον, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όλα τα μέρη που της έκαναν εντύπωση, αλλά και από το δείπνο σε κινέζικο εστιατόρια που έφαγε με την αγαπημένη της κόρη.
 
Παράλληλα, και η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στις ΗΠΑ, καθώς ξεκίνησε και εκείνη ήδη τα μαθήματά της στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο. 
 
Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες:Epirusblog Gr
5 of 5
Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο ταξίδι της στην Αμερική! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5983261538577732703
Σχόλια
item