Ράνια Θρασκιά: Το πρώτο "σκληρό" καλοκαίρι μετά το διαζύγιό της! [pics]

Ράνια Θρασκιά: Το πρώτο σκληρό καλοκαίρι μετά το διαζύγιό της! [pics]

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και δύο παιδιά. Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε χαμηλούς τόνους και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, όμως, έγινε και στο τέλος του έγγαμου βίου τους. 

Το διαζύγιο και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Βέβαια, η παρουσιάστρια, όλο αυτόν τον καιρό είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τον χωρισμό της μέσα από κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει στο Instagram.

Τα αινιγματικά μηνύματα και οι φωτογραφίες με τις λεζάντες, όλο νόημα, συνεχίστηκαν και μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Η Ράνια Θρασκιά όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στη Χαλκιδική, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, με τους δυο γιους της για να απολαύσουν στιγμές μαζί. 

Η παρουσιάστρια προσπαθεί ξανά να βρει το χαμόγελό της και οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονται εκεί, της δίνουν δύναμη να συνεχίσει την ζωή της και να ξεχαστεί. Μάλιστα, έχει πάντα μαζί της και τους αγαπημένους της φίλους, όπως την Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία κάνουν τις διακοπές τους μαζί.
 

 
Φαίνεται από τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις της, πως η Ράνια Θρασκιά δεν έχει χάσει την αισιοδοξία της και προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες της. Δεν ήταν και λίγα εννέα χρόνια γάμου και κοινής ζωής.
 
Στη νέα της φωτογραφία, την οποία τράβηξε η Μαίρη Συνατσάκη, ποζάρει χαμογελαστή με μαύρο μπικίνι και φόντο τη θάλασσα, γράφοντας στην λεζάντα: «Ευγνωμοσύνη. Για κάθε χαμόγελο. Για κάθε ευτυχισμένη στιγμή, για κάθε βουτιά. Σε ένα αλλιώτικο και σκληρό καλοκαίρι».
 

 
Μάλιστα, σε παλαιότερη ανάρτησή της μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες ζωής και έκανε μία όμορφη παρομοίωση με ένα άσπρο λουλούδι που ανθίζει: “Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζεις, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, μπορείς να ανθίσεις. Μην ακούσεις κανέναν που θα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο. Όποτε αμφιβάλλεις για τη δύναμη σου, θυμήσου αυτήν την εικόνα. Αυτό το πανέμορφο λευκό λουλούδι που καταφέρνει και ανθίζει στην άμμο, είσαι ΕΣΥ”.
 
epirusblog.gr
5 of 5
Ράνια Θρασκιά: Το πρώτο "σκληρό" καλοκαίρι μετά το διαζύγιό της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8004529276160029768
item