Αμαλία Κωστοπούλου: Το party με τις φίλες της στην Αμερική! [pics] Αμαλία Κωστοπούλου: Το party με τις φίλες της στην Αμερική! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμαλία Κωστοπούλου: Το party με τις φίλες της στην Αμερική! [pics]

Αμαλία Κωστοπούλου: Το party με τις φίλες της στην Αμερική! [pics]

Στην Καλιφόρνια επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και περνά τέλεια στις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς. 

Η Αμαλία Κωστοπουλου, που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Berkley στην Αμερική, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, επέστρεψε στα φοιτητικά έδρανα και έκανε reunion με τις συμφοιτήτριές της.

Φυσικά, η έναρξη της χρονιάς δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από ένα μεγάλο πάρτυ της Αμαλίας με τις φίλες της στην Αμερική. 

Ιδιαίτερα χαρούμενη μάλιστα, η Αμαλία ανέβασε φωτογραφίες στα social media από τη συνάντηση με τις φίλες της και τις εκπλήξεις που είχε η συνάντησή τους.Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα, σε συνέντευξή της, ο πρώτος καιρός στο εξωτερικό ήταν δύσκολος για εκείνη, καθώς αντιμετώπισε δυσκολίες προσαρμογής. 

Ωστόσο, γρήγορα, όλα έφτιαξαν και τώρα η Αμαλία περίμενε πώς και πώς να επιστρέψει στα μαθήματα και τις παρέες της. “To Berkley ήταν το καλύτερο από αυτά που με δέχτηκαν. 

Μελλοντικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σκοπεύω να πολιτικοποιηθώ”, είχε πει στο Glow μιλώντας για την επιλογή της να σπουδάσει εκεί.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τώρα πια έχει βρει τους ρυθμούς της και απολαμβάνει αυτήν τη φοιτητική περίοδο.

Δες φωτογραφίες:Epirusblog Gr
5 of 5
Αμαλία Κωστοπούλου: Το party με τις φίλες της στην Αμερική! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6525112461901887473
Σχόλια
item