Στο πλευρό της Mireille Darc μέχρι τέλους ο Alain Delon Στο πλευρό της Mireille Darc μέχρι τέλους ο Alain Delon | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο πλευρό της Mireille Darc μέχρι τέλους ο Alain Delon

Στο πλευρό της Mireille Darc μέχρι τέλους ο Alain Delon

Η Mireille Darc πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σπίτι της στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της τον Alain Delon, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού. 

«Η Mireille Darc έσβησε τη νύχτα στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της μέχρι τέλους τους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους ο σύζυγός της και ο Alain Delon, που ήταν παρών μέχρι τέλους», δήλωσε η Annabel Karouby. 

Ο θάνατος της Mireille Darc προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media με πολλούς να την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα ως προς το πρόσωπο της.

«Μια μεγάλη μορφή του γαλλικού κινηματογράφου μας αφήνει. Η Mireille Darc ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, μια θαρραλέα και αφοσιωμένη γυναίκα», έγραψε στο Twitter η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, François Nyssen. 

Ο πρώην πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών Gilles Jacob, έγραψε επίσης στο Twitter: «Ψηλή/λεπτή/όμορφη/ξανθές αφέλειες/χαμογελαστά μάτια/ ενσάρκωσε την ελευθερία της γυναίκας σε όλο της το μεγαλείο. Η γαλλική κομψότητα. Αγαπημένη Mireille!».

Η ιστορία αγάπης της Mireille Darc και του Alain Delon γεννήθηκε το 1968. Το ζευγάρι ήταν μαζί έως το 1983. Ωστόσο οι δυο τους ουδέποτε έπαψαν να είναι φίλοι και πάντα ο ένας υπολόγιζε στη βοήθεια του άλλου, γράφει το περιοδικό Gala.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο πλευρό της Mireille Darc μέχρι τέλους ο Alain Delon
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2505312540671991647
Σχόλια
item