Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου; Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου;

Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου;

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Αθήνα Οικονομάκου, η οποία απαντάει σε όσους λένε πως προβάλει μια προκλητικά πολυτελή ζωή στα social media.

«Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και ποια είναι η καθημερινότητά μου με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και απλώς παρακολουθούν το Instagram μου είναι εντελώς διαφορετικό. Δέχομαι όλες τις απόψεις και πλέον δεν με στενοχωρεί, ίσως είναι και λογικό. Δεν έχω όμως λόγο ούτε να απολογηθώ ούτε να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. 


Το μόνο που θα σου πω είναι πως στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ευχάριστο ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να αξιοποιεί τα χρήματά του σε ταξίδια από το να τα σκορπάει αλόγιστα δεξιά και αριστερά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

H συνεχής χρήση των social media ήταν ξεκάθαρη επιλογή της ή μπήκε στη διαδικασία να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο για τους followers της;

«Ναι, πέρασα μια τέτοια περίοδο, ευτυχώς μικρή. Μόλις το συνειδητοποίησα, το σταμάτησα. Όλα θέλουν ισορροπία και μέτρο. 


Να σου πω απλώς ότι ένας λόγος που φαίνεται έτσι στον κόσμο είναι το γεγονός της μεγάλης προβολής που έχει το προφίλ μου (σ.σ. Η Αθηνά έχει ένα από τα πιο δυνατά accounts στην Ελλάδα, με το προφίλ της στο Instagram να μετράει πάνω από 550.000 followers). 

Ανεβάζω μία με δύο φωτογραφίες την ημέρα και κάνω και κάποια Instastories. Βλέπω προφίλ ανθρώπων που δουλεύουν πολύ λιγότερο από εμένα, διασκεδάζουν και ταξιδεύουν πολύ περισσότερο, δεν σταματούν να κάνουν posts και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Αυτό για μένα είναι απορίας άξιο. 

Για να επανέλθω όμως, για μένα το Instagram αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου, αλλά δεν σταματά να είναι αγάπη, δημιουργία και ευχαρίστηση» απαντά, αποκαλύπτοντας πως ασχολείται με το account της έντονα, περίπου δύο ώρες την ημέρα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2773155230714777980
Σχόλια
item