Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» Πηγή: Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» | iefimerida.gr Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» Πηγή: Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» | iefimerida.gr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» Πηγή: Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» | iefimerida.gr

Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες»  Πηγή: Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» | iefimerida.gr
Με ανάρτησή του στο facebook, όπως εξάλλου συνηθίζει στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις, ο αναπλ. Yπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και εύχεται σε όλους... «καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες, ΟΥΤΕ αυτό το σχέδιο σας βγήκε».
Και όλα αυτά παρότι σημειώθηκε μια πολύ μεγάλη καταστροφή στα δάση με τις πυρκαγιές, άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους και το βιός μιας ζωής.
Ο κ.Πολάκης για μία ακόμα φορά επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και τη Φώφη Γεννηματά κάνοντας τον δικό του απολογισμό για τις φονικές πυρκαγιές.
Υπεραμυνόμενος μάλιστα το νούμερο των 1.500 στρεμμάτων που κάηκαν έναντι των 150.000 το 2009, όπως ανέφερε και ο Αλέξης Τσίπρας, παραθέτει μεταξύ άλλων 5 σχόλια και ερωτήματα, που συνοψίζουν την κατάσταση των τελευταίων ημερών.
«Τωρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και φαίνονται τα πραγματικα μεγέθη ,μερικά συγκεκριμένα σχόλια και ερωτήματα:
1) η έκταση που κάηκε στην Αττική ηταν 15000 στρέμματα περίπου οταν το 2009 ηταν 150.000 ,όπως δηλωςε το πρωι ο Αλεξης Τςίπρας που επιςκεφθηκε την περιοχή και μιληςε στους πυροςβεςτες.Συγχαρητηρια στους Πυροσβεστες ,στο Υπ προστασίας πολίτη ,στην περιφέρεια Αττικης ,στους εθελοντές και στους πολίτες για τον περιορισμό της καταστροφής μεςα απο τις ηρωικές τους προσπάθειες 
2) η διαστρέβλωση ,ο εκφοβισμός του κόσμου ,η τρομοκράτηση ,η πολιτική με φόντο τα καμμένα δέντρα απο παραλίες της Μυκόνου ,της Σκύρου και των Χανιων τελικα οδηγεί στον απόλυτο εξευτελισμό των πολιτικών και επικοινωνιακών επιτελείων που το εμπνεύστηκαν ,με αποκορύφωμα την ματαίωση της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικης οταν έμαθε την παρουσία ΔΥΟ υπουργών (Τοσκας ,Τζανακοπουλος) εκει απο το πρωι!!!!!
3) φανταστείτε η κυβερνηςη το Φλεβάρη να ΜΗΝ ειχε παρατείνει τη θητεία των εποχικών πυροσβεστών με τροπολογία που ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,τι θα γινόταν αυτες τις μέρες !!!!!!
4) Ας υπολογίσουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φωφη Γεννηματα με 402 εκατομμύρια ευρω ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ των κομμάτων τους ,πόσα πτητικά μεςα πυρόσβεσης θα αγοράζαμε και πόσους Πυροσβεστες θα μονιμοποιουσαμε οριστικά !!!
5) όπως ανακοίνωσε ο Σωκρατης Φάμελος ΗΔΗ υπαρχει δορυφορική αποτύπωση των καμένων εκτάσεων σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιςτημιο Θεσσαλονίκης που κηρύσσονται αμεςα αναδασωτέες για να μην μπορέσει να χτίσει κανεις και ΗΔΗ σχεδιάζονται τα αντιπλημμυρικά και αλλα μέτρα προστασίας και αναδάσωσης !!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ......
ΥΓ καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες ,ΟΥΤΕ αυτο το σχέδιο σας βγηκε!!!»


Πηγή: iefimerida.gr 
Epirusblog Gr
5 of 5
Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» Πηγή: Νέο «χτύπημα» Πολάκη μέσω facebook μετά την καταστροφή: «Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες» | iefimerida.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 293425182494525617
Σχόλια
item